Avoin katupäivystysilta Nokialla 22.3.

22.3.2019 18:00 - 20:00
KL
Kuvaaja: KL
Tapahtuman tyyppi: 
  • Muut tapahtumat
Järjestäjä: 

Kiinnostaako katutyö ja nuoret? Lisäpisteitä opintoihin/töihin? Mukava harrastus mukavassa seurassa? Hyödyllistä ja tarpeellista tekemistä!

Perjantaina 22.3. avoin SPRn katupäivystysilta Nokialla, TERVETULOA!

Klo 18  - 20                                                                                                                                Koulutusta katutyöhön ja kuulumisia kadulta. Mitä se on, miten se tehdään ja mitä Nokialla tapahtuu?

Klo 20-00                                                                                                                        Katupäivystämään vakipäivystäjien mukana. Pääset tutustumaan toimintaan, näet itse mitä kadulla tapahtuu ja voit miettiä, sopisiko tämä toiminta sinulle. Kahvia päivystyksen ohessa.

Tutustumisilta on maksuton eikä sido mihinkään! Koulutus pidetään SPRn tiloissa Pirkkalaistorilla Nordean yläpuolella. (Pirkkalaistori 1, 2. kerros)

Katupäivystäjäksi soveltuu tavallinen aikuin (16-18v pääsee jo harjoittelijaksi), joka on kiinnostunut tukemaan nuoria. Päivystää voi oman elämäntilanteensa mukaisesti silloin tällöin perjantai-iltaisin klo 20-00. Päivystäjille tarjotaan koulutusta.

Lisätiedot Kati Laitila 0400 740 135