Avoin työpaikka: terveydenhuollon suunnittelija (Oulu)

Benjamin Suomela
Kuvaaja: Benjamin Suomela
Terveydenhuollon suunnittelija
Tehtävä
Terveydenhuollon suunnittelija
 
Sijainnit
Oulu
 
Haku alkaa
21.2.2019
 
Haku päättyy
11.3.2019
 
Työsuhdemuoto
toistaiseksi voimassa oleva
 
Työ alkaa
27.5.2019
 
Työsuhteen luonne
kokoaikainen
 
Viikkotyöaika
36,15
 
Työpaikan kuvaus
Terveydenhuollon suunnittelijan tehtävänä on varmistaa, että Punainen Risti on Oulun piirin alueella tulevaisuudessakin houkutteleva vaihtoehto vapaaehtoistoiminnan harrastamiselle, erityisesti ensiapuryhmätoiminnan monitahoisessa kirjossa. 

Ensiapuryhmätoiminta on Punaisen Ristin ydinosaamisaluetta ja sillä on pitkät ja vahvat perinteet Pohjois-Suomessa. Jatkuvalla, kehittyvällä ja laadukkaalla vapaaehtoiskoulutuksella voidaan varmistaa paitsi itse toiminnan tarkoituksenmukaisuus niin myös vapaaehtoistoimijoiden pysyvyys ja tyytyväisyys harrastuksensa antiin. Terveydenhuollon suunnittelijan koulutusosaamisella, innostavalla ja vapaaehtoisia arvostavalla työskentelyotteella sekä järjestötoiminnan kokemuksella on tässä yhtälössä keskeinen rooli. Oman erityisalansa lisäksi tehtävään valittava osallistuu vapaaehtoisasiantuntijatiimin jäsenenä paikallisosastojen laaja-alaiseen toiminnan tukemiseen.

Edellytämme tehtävään valittavalta sairaanhoitajan (AMK) tutkintoa, ensiavun ja terveystiedon kouluttajan (ETK) pätevyys lasketaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan hyviä kirjallisia ja suullisia taitoja, vuorovaikutus- ja organisointiosaamista, itsenäistä työskentelyotetta ja sosiaalisen median sekä IT-taitojen (Office-tuoteperhe) sujuvaa hallintaa. Työ vaatii matkustamista, ajokortin sekä valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työsuhteen ehdot ml. palkkaus määräytyy sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan. Työsuhteen on tarkoitus alkaa toukokuun 2019 aikana.

Tiedustelut: toiminnanjohtaja Pertti Saarela, p. 040 577 2417.
Haku tapahtuu täällä