Sodassakin on säännöt -oppimateriaali uudistunut!

Hagop Vanesian
Kuvaaja: Hagop Vanesian

https://www.youtube.com/watch?v=yWeG-itKQs4&feature=youtu.be

Oppilaiden tieto maailman konflikteista perustuu usein uutisotsikoihin, jotka herättävät toisinaan paljonkin keskustelua nuorten keskuudessa. Sodassakin on säännöt -oppimateriaalin avulla voitte perehtyä maailmanlaajuisiin yhteiskunnallisiin haasteisiin, joita aseelliset konfliktit aiheuttavat. Oppimateriaali koostuu kahdeksasta teemasta/tunnista, joista jokainen on suunniteltu noin 75 minuutin mittaiseksi.

Tunnit sisältävät tekstiosion, perus- ja aineistotehtäviä sekä Suomen Punaisen Ristin itse tuottamat videot, joissa on haastateltavina on aiheen asiantuntijoita. Oppimateriaali on rakennettu kokonaisuudessaan digitaaliselle oppimisalustalle yhteistyössä Cloubi Oy:n kanssa.

oit tutustua ilmaiseen suomenkieliseen oppimateriaaliin klikkaamalla tästä ja ruotsinkieliseen tästä. Opiskelijat voivat käyttää oppimateriaalia ja tehdä tehtäviä ilman kirjautumista. Oppitunteihin on luotu erikseen ohjeita ryhmänohjaajalle. Saat ohjeet käyttöösi tilaamalla tunnukset tämän linkin kautta. 

Tietoa tästä uudesta oppimateriaalista kannattaa välittää kaikille tutuille yhteistyöopettajille ja nuorisotyöntekijöille!