Punaisen Ristin Oulun piirin järjestöseminaari- ja vuosikokousviikonloppu

27.4.2019 9:30 - 28.4.2019 15:00
Riikka Kesonen
Kuvaaja: Riikka Kesonen
"Oulun piirin vuosikokoustunnelmia Raahesta 2018"
Riikka Kesonen
Kuvaaja: Riikka Kesonen
Sijainti:
Syötekeskuksentie 126, 93280, Pudasjärvi
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kokoukset
Hinta: 
Erilaisten kokouspakettien hinnat löydät alta.
Järjestäjä: 
Punainen Risti Oulun piiri

Tervetuloa Punaisen Ristin Oulun piirin järjestöseminaari- ja vuosikokousviikonloppun Pikkusyötteelle 27.-28.4.2019

Tämän vuotisessa seminaarissa perehdytään alueellisen yhteistyön merkitykseen Punaisen Ristin valmiuden kannalta sekä osaston kotimaan avun ohjeistukseen. Lisäksi pohditaan yhdenvertaisuutta osastossa ja kuullaan Punaisen Ristin työstä maailmalla. Lauantai-illan juhlaillallisella muistetaan vapaaehtoisia jakamalla Punaisen Ristin huomionositukset ja vuoden 2018 vapaaehtoistoimijatunnustukset. Sunnuntaina ennen vuosikokousta pysähdymme sisäisten motivaation ja vahvuuksiemme äärelle LUONTAISET TAIPUMUKSET mallin kautta ja pohdimme, miten omat uniikit vahvuutemme näkyvät vapaaehtoistyössä. Alta olevista linkistä löydät viikonlopun tarkemman ohjelman, valtakirjan ja osastosi äänivaltaisten ediustajien määrän.

Sunnuntaina piirin vuosikokouksessa käsittellään sääntömääräiset asiat ja valitaan piirin hallituksen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä muut hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle.

Hinnat:
Kokouspakettien hinnat sisältävät majoituksen ja aamupalan lisäksi, lauanatain kahvit, ruokailut ja juhlaillallisen. Sunnuntai on kaikille maksuton. Vaihtoehtoina on kahden tai yhden yön kokouspaketti. Molempii vaihtoehtoihin on tarjolla kaksi eritasoista huonetyyppiä. Lauantain päiväkävijöiltä veloitamme 20 €, johon sisältyy kahvit ja lounas. Mikäli osallistut vain illalliselle sen hinta on 39 €.  

Kokouspaketti 26.-28.4.2019 (pe-su):

  • 1hh Standarthuone 170€/hlö
  • 1hh Superiorhuone 190€/hlö
  • 2hh Standarthuone 125€/hlö
  • 2hh Superiorhuone 130€/hlö

Kokouspaketti 27.-28.4.2019 (la-su):

  • 1hh Standarthuone 110€/hlö
  • 1hh Superiorhuone 115€/hlö
  • 2hh Standarthuone   90€/hlö
  • 2hh Superiorhuone   95€/hlö

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Ehdokasasettelu piirin hallitukseen

Pyydämme osastoilta ja jäseniltä aktiivista ehdokasasettelua piirin hallituksen puheenjohtajaksi, varapuheenjohtajaksi ja uusiksi jäseniksi (6 kpl). Ehdokkaiden nimet yhteystietoineen tulee toimittaa toiminnanjohtaja Pertti Saarelalle sähköpostitse pertti.saarela@punainenristi.fi (linkki lähettää sähköpostin) viimeistään 31.3.2019 aikana. Ehdokkaan nimen ja osaston lisäksi mukaan tulee liittää luonnehdintaa ja perusteluita siitä, miksi ehdokas olisi sopiva ehdotettuun luottamustehtävään (lomakkkeet alla). Myös kuva auttaa vaalitoimikuntaa ja äänestäjiä tehtävissään. Muistakaa kysyä myös ehdokkaan kirjallinen suostumus luottamustoimeen.