SPR Tampereen osasto hakee Vapaaehtoistoiminnan koordinaattoria

Suomen Punainen Risti Tampereen osasto hakee kokoaikaista ja vakituista

VAPAAEHTOISTOIMINNAN KOORDINAATTORIA

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori toimii Tampereen keskustassa Kohtaamispaikka Tampurin vastuutyöntekijänä sekä vapaaehtoisten toimijoiden tukena. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn sekä monipuolisen tehtäväkentän uudistuvassa Punaisen Ristin paikallisosastossa. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kokemusta ryhmien ja vapaaehtoisten ohjaamisesta ja kouluttamisesta, organisointitaitoja sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa. Arvostamme monipuolista kokemusta vapaaehtoistoiminnasta sekä Punaisen Ristin tuntemusta. Olet innovatiivinen ja yhteistyökykyinen, ja viihdyt työssäsi erilaisten ihmisten kanssa. Työ edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, toimisto-ohjelmistojen hallintaa sekä ajokorttia. 

Työ sisältää ilta- ja viikonlopputöitä. Tehtävä pyritään täyttämään 1.4.2019 lukien.

Lisätietoja tehtävästä antaa puheenjohtaja Mikko Lassila, mikko.lassila(a)gmail.com, p. 0400341992 ja toiminnanjohtaja Marjo Majlund, marjo.majlund(a)redcross.fi, p. 0405664788.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 5.3. mennessä sähköpostitse osoitteeseen: marjo.majlund@redcross.fi. Haastattelut järjestetään viikolla 11.

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun 190 yhdistyksestä. Vapaaehtoisten tukena työskentelee palkattua henkilökuntaa ympäri Suomea. Suomen Punaisessa Ristissä on noin 500 paikallisosastoa. Tampereen osastossa on 2.600 jäsentä ja se on Suomen suurin paikallisosasto.