Uusi puheenjohtaja esittäytyy

Nimeni on Senja ja aloitin tammikuussa Keski-Helsingin osaston puheenjohtajana.

Olen 30-vuotias ja asun Kampissa. Olen ratkaisukeskeinen työnohjaaja ja teen ammatikseni projektiluontoisesti erilaisia koulutuksia ja ohjauksia sekä hoitotyötä. Opiskelen englanninkielisessä sairaanhoitajaohjelmassa, ja tulevaisuudessa näenkin itseni maailman katastrofialueilla auttamassa suurimmasta hädästä kärsiviä ihmisiä siellä.

Hätää on kuitenkin monenlaista, ja koska sen on aina subjektiivinen kokemus, ei sitä mielestäni tule myöskään arvottaa. Oli kyseessä yksinäinen ikäihminen, sotatraumoja läpikäynyt turvapaikanhakija tai itseluottamuksensa kadottanut teini, tulee meidän olla paikalla auttamassa. Punaisen Ristin tehtävänä on tukea heitä, jotka apua eniten tarvitsevat. Olla “auttaja lähellä sinua”, kuten nykyisessä toimintalinjauksessammekin sanotaan.

Sydämellinen kiitos sinulle, jäsen ja / tai vapaaehtoinen! Meitä ei olisi ilman sinua! Tästä uutiskirjeestä löydät uusinta tietoa avun antamisen paikoista osastossamme. Ole rohkeasti yhteydessä, tule kokeilemaan toimintaa tai vinkkaa siitä kaverillesi!

Oma polkuni SPR:ssä alkoin noin 8 vuotta sitten enkä enää osaa kuvitellakaan, mitä ja kuka olisin, jos en olisi lähtenyt tähän mukaan. Näihin vuosiin on mahtunut paljon. Toivottavasti sinäkin pääset oppimaan ja kokemaan toimintamme kautta juuri sinulle tärkeitä asioita ja tekemään yhdessä kanssamme parempaa maailmaa!

Ihania kevätpäiviä -nautitaan upeista valoilmiöistä tuolla taivaalla!

 

Senja Multala

Puheenjohtaja

Keski-Helsingin osasto