LäksyHelppi-ohjaajia Kantakaupunki, Katajanokka, Eira

Voimassa asti: 
Torstai, helmikuu 28, 2019 - 13:00
  • Pääkaupunkiseutu
  • Nuorisotyöhön
Sijainti:
00100, Helsinki

Etsimme tällä hetkellä Helsingin kantakaupungin alueella toimivia vapaaehtoisia, jotka olisivat kiinnostuneita starttaamaan ja kehittämään osaston kouluyhteistyötä ja LäksyHelppi-kerhotoimintaa. Ohjaajille ei ole erityisvaatimuksia. Tärkeitä ominaisuuksia ohjaajalle ovat yli 15-vuoden ikä, kyky empaattiseen kuunteluun ja vuorovaikutukseen, halu auttaa ja kannustaa sekä reipas mieli.

Mitä LäksyHelppi-kerhoissa tehdään?

Osastomme järjestää säännöllisesti kiinnostuneille vapaaehtoisille LäksyHelppi-ohjaajakoulutuksia. LäksyHelpin koulutetut vapaaehtoiset ohjaajat auttavat lapsia, nuoria ja aikuisia koulutehtävien teossa sekä kuuntelevat ja tukevat heitä myötätuntoisesti. Läksyjenteon jälkeen pelataan myös oppimista tukevia pelejä ja jutellaan.

Missä LäksyHelppi-kerhoja pidetään?

Uutta toimintaa suunnitellaan parhaillaan Helsingin kantakaupungin lähialueen kouluihin. Haluaisitko mukaan suunnittelemaan ja kehittämään kerhotoimintaa? Ota rohkeasti yhteyttä!

Oletko kiinnostunut käymään LäksyHelppi-ohjaajakoulutuksen?

Ajankohtaista tietoa osaston järjestämistä kursseista löydät tapahtumat-hausta osoitteessa: https://rednet.punainenristi.fi/node/418/events

Tarkemmat yhteystiedot: 
Mia Salomäki Kouluyhteistyön ja nuorisotoiminnan yhteyshenkilö Keski-Helsingin osasto sprnuoret.keskihelsinki (at) gmail.com
00100, Helsinki