Vain ihmisiä!

15.2.2019 18:00 - 21:00
Tapahtuman tyyppi: 
  • Yleisötapahtumat
Järjestäjä: 

Vain ihmisiä -kohtaamiskahvila

perjantaina 15.2. alkaen kello 18.00, Helsingin kaupunginmuseo, Aleksanterinkatu 16

 

Tervetuloa Vain ihmisiä -kampanjan ensimmäiseen kohtaamiskahvilaan perjantaina 15.2. kello 18.00 Helsingin kaupunginmuseoon.

Mikä meitä ihmisiä yhdistää? Kenen tarinan sinä haluaisit kuulla, ja mitä kertoisit muille itsestäsi? Kenen ääni jää yhteiskunnassamme kuulematta?

Näihin kysymyksiin etsitään vastauksia Vain ihmisiä -kohtaamiskahvilassa, jossa eri taustoista tulevat ihmiset istuvat samaan pöytään ja ohjatun tarinanjakamisen kautta pääsevät tutustumaan tuntemattomaan. Kahvilassa pääset kuulemaan muiden tarinoita ja kertomaan omasi.

Kahvila järjestetään yhteistyössä Story Sharing Universum -teatteriryhmän tarinankertojien kanssa. Myös heillä itsellään on monenlaisia tarinoita kerrottavanaan, sillä jotkut heistä ovat tulleet Suomeen turvapaikanhakijoina, toiset taas esimerkiksi opintojen tai rakkauden takia.

Samalla lanseerataan Amnestyn, Kirkon Ulkomaanavun ja Suomen Punaisen Ristin yhteinen Vain ihmisiä -kampanja. Kampanja haluaa aloittaa muutoksen kohti moniäänisempää, kaikkia kunnioittavaa ja yhteistä vastuuta kantavaa Suomea. Samalla voimme huomata, että erilaisista taustoista ja tarinoistamme huolimatta meillä on paljon yhteistä.

Tervetuloa mukaan – ollaan yhdessä #vainihmisia

Mitä: Vain ihmisiä -kampanjan kohtaamiskahvila
Missä: Helsingin kaupunginmuseon aula, Aleksanterinkatu 16
Milloin: Perjantaina 15.2. kello 18.00-21.00

www.vainihmisia.fi