Nuorisotoiminta | Youth Activities

LOKAKUUN JÄSENILTA 7.10. JOUDUTAAN PERUUTTAMAAN

Nuorisotoiminta-aiheinen jäsenilta joudutaan peruuttamaan. Nuorisotoiminnan tutustumistapahtuma järjestetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Koronatilanteen vuoksi useita jäseniltoja on jouduttu peruuttamaan, joten seuraa osaston Facebook-sivuilta ja Omasta , miten kokoontumisia voidaan järjestää.

Korona-epidemian vuoksi toimintaa ei järjestetä toistaiseksi

Jos haluat auttaa  koronaepidemian aikaisissa tehtävissä pyydetään ilmoittautumaan Omassa vastaperustettuun koko kaupungin kattavaan ryhmään  Helsingin Korona-apu https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/groups

Toiminta keskitetään tähän ryhmään, jonka kauttaa saat parhaiten tietoa mahdollisista tehtävistä. Tilanne muuttuu niin nopeassa tahdissa, että voimien keksittäminen osoittautui tarpeelliseksi.

Tervetuloa mukaan tähän ryhmään.

Kohtaamiskahvila nuorille aikuisille

Mitä: Kohtaamiskahvila nuorille aikuisille!
Missä: Cafe Bruket, Kulttuurikeskus Caisa
Milloin: keskiviikkoisin klo 17:00-19:00.
Viikottain järjestettävät kahvilaillat ovat maksuttomia kaikille nuorille. Kahvilassa tarjotaan kahvia/teetä ja pientä purtavaa. Kahvilan ohjaajina toimivat ryhmänohjaaja koulutuksen käyneet nuoret aikuiset vapaaehtoistyöntekijän roolissa. Jokaisella kahvilakerralla ohjaajana on kolme nuorta ja yksi työntekijä. Lämpimästi tervetuloa mukaan kahvittelemaan!

Ota yhteyttä: nuoret.sprkeskihelsinki (at) gmail.com

Tervetuloa pelaamaan lentopalloa!

Mitä: Pelataan lentopalloa!
Missä: Katajanokan liikuntahalli, Laivastokuja 2, 00160 Helsinki 
Milloin: Sunnuntaisin klo 11:00-13:00

Sinun ei tarvitse osata mitään etukäteen, pidetään yhdessä hauskaa matalalla kynnyksyllä! 
Ota yhteyttä:
nuoret.sprkeskihelsinki (at) gmail.com

Nuoret kehittäjät tiimi
Nuoret kehittäjät on uusi nuorisotoiminnan verkosto, joka suunnittelee ja toteuttaa nuorisotoimintaa, tapahtumia ja tempauksia yhdessä. Verkostoon kuuluu Helsingin ja Uudenmaan piiri, Nuorten turvatalot sekä Keski-Helsingin osasto.
Oletko kiinnostunut toteuttamaan omia ideoitasi tai täytyisikö sinun saada toteutettua ryhmänohjaukseen, projektinhallintaan tai pedagogisiin taitoihin liittyvä kokonaisuus osana opintojasi? Keski-Helsingin osasto voi tarjota Punaisen Ristin periaatteita kunnioittavalle toimintaidealle tilat sekä markkinointiapua oikean kohderyhmän löytämiseksi.
Ota yhteyttä: nuoret.sprkeskihelsinki (at) gmail.com

Nuorisotoiminnan ja kouluyhteistyön yhteyshenkilö

- Olen Taika Vaulo ja Punaisella Ristillä toimin Vaikuttajatiimissä.Olen myös ohjannut muutamia nuorten toimintaryhmiä.Tänä vuonna olen aloittanut Keski-Helsingin osaston hallituksessa nuorisotoiminnan ja kouluyhteistyön yhteyshenkilönä. Punaisen Ristin toiminnassa mukana
oleminen mahdollistaa minulle itselleni kanavan auttamiselle ja vaikuttamistyölle.