Luottamushenkilöt koolla Harjavallan Hiittenharjulla

"Örn 'Örkki' Witting"

Osastojen vapaaehtoiset sekä piiritoimiston väki tapasi luottamushenkilökoulutuksen merkeissä Harjavallan Hiittenharjulla lauantaina 2.2.2019 . Mukana oli yhteensä 43 vapaaehtoista 17 osastosta.

Viime vuoden jäsenhankinta-kampanjassa parhaiten onnistuneina ja tsempanneina vapaaehtoisina palkittiin Marja Salonen Luvian osastosta ja Raija Ketonen Ikaalisten osastosta.

Päivän ohjelmassa oli uusille vapaaehtoisille perusinfoa Punaisen Ristin toiminnasta samalla kun konkarit saivat SPR:n keskustoimistolta paikalle saapuneen Örn ”Örkki” Wittingin vinkit jäsenhankinnan ja osaston toiminnan kehittämiseen. Iltapäivällä pohdittiin ajankohtaisia aiheita erilaisissa ryhmissä. Esillä oli muun muassa valmiusharjoitus Pisara, moninaisuus osastoissa uusine ”Vain Ihmisiä” -materiaaleineen sekä vinkkejä nuorten toimijoiden rekrytoimiseen. Keskustoimiston Petra Lemmetty kertoi puolestaan EU ruoka-avun jakamiseen liittyvistä käytännöistä.

Jälleen tuntui, että päivä kului kuin siivillä ja että asiaa olisi ollut enemmän kuin aikaa, mutta onneksi silti ”Oma Punainen Risti” -neuvontapisteessäkin ehdittiin taukojen aikana ratkaista akuuteimmat kysymykset uuteen digitaaliseen vapaaehtoisjärjestelmäämme liittyen. 

Joko olet muuten itse käynyt luomassa profiilin? Se on helppoa! Klikkaa https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/#/ niin pääset alkuun. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä piiritoimistoon.  

teksti: Ellinoora Söderman kuvat: Paula Hellgrén