Hiv- ja seksuaaliterveystyön verkkokurssi

4.2.2019 0:01 - 4.3.2019 23:59
Sijainti:
Tehtaankatu 1 A, 00140, Helsinki
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Järjestäjä: 

Seuraava hiv- ja seksuaaliterveystyön verkkokurssi alkaa 4.2.2019. Ilmoittautumisaikaa on 3.2.2019 asti ja kurssi tulee suorittaa 4.3.2019 mennessä. Verkkokurssi on ilmainen. Pääset ilmoittautumaan verkkokurssille tästä: https://www.lyyti.fi/reg/Hiv_ja_seksuaaliterveystyon_peruskurssi__verkko... (link is external)

Vuonna 2019 hiv- ja seksuaaliterveystyön peruskurssi koostuu verkko-opetuksesta sekä lähiopetuksena toteutettavista koulutuksista. Verkko-opetusjakso suoritetaan Moodle-oppimisalustalla. Verkkokurssilla tutustutaan eri tehtävien avulla mm. Punaisen Ristin periaatteisiin ja vapaaehtoistoimintaan Punaisessa Ristissä. Kurssiin liittyy videoita, luettavaa materiaalia, monivalintakysymyksiä sekä pohdintatehtäviä. Lisäksi kurssi sisältää tietoa hiv-infektiosta ja yleisimmistä seksiteitse tarttuvista taudeista Suomessa sekä niiden hoidosta. Seksuaalisen ja sukupuolisen moninaisuuden ymmärtäminen on myös osa verkkokurssia.

Verkkokurssin suoritettuaan vapaaehtoinen voi suorittaa oman kiinnostuksensa mukaan lyhyitä moduulikoulutuksia festarityöstä, pluspistetyöstä, chat-neuvonnasta tai toiminnallisista menetelmistä koulu- ja nuorisoyhteistyössä. Peruskurssisuoritukseen edellytetään verkkokurssille ja vähintään kahteen moduulikoulutukseen osallistuminen.