Koulutus- ja valmiusryhmän uusien ilta

16.1.2019
17:30 - 19:00
Sijainti:
Polttimonkatu 4, 33210, Tampere
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kokoukset
Järjestäjä: 
SPR Tampereen osasto ja Hämeen piiri
SPR:n koulutus- ja valmiusryhmä
 
SPR:n valmiusryhmän pohjana on laaja vapaaehtoisten joukko, jotka kouluttautuvat oman kiinnostuksensa mukaan ja osallistuvat itselleen sopiviin auttamistehtäviin. Koulutuksia ja harjoituksia pidetään noin kerran kuussa. Valmiusryhmän kautta kuulet ja pääset halutessasi osallistumaan alueella järjestettävään muuhun (Vapaaehtoinen pelastuspalvelu) koulutus- ja harjoitustoimintaan. Mukaan toimintaan voit tulla millä kerralla tahansa, ja osallistua voit niihin tapahtumiin, jotka sinulle sopivat. Jättämällä yhteystietosi osoitteessa: https://www.lyyti.in/SPR-valmiusryhma, saat lisätietoa tulevista tapahtumista ja koulutuksista.
 
Uusien ilta
 
Koulutus- ja vaapaaehtoisryhmän uusille jäsenille järjestetään lyhyt perehdytys Punaisen Ristin ja koulutus- ja valmiusryhmän toimintaan. Uusien ilta järjestetään keskiviikkona 16.1.2018 kello 17.30 Tampurissa (Polttimonkatu 4, 3. krs). Tampuri sijaitsee Plevnan parkkihallia vastapäätä. Uusien iltaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Tervetuloa mukaan!
 
Lisätietoja: Tommi Mattila, valmiuspäällikkö, p. 0405895780, tommi.mattila@redcross.fi(linkki lähettää sähköpostin) tai Marjo Majlund, toiminnanjohtaja, p. 0405664788, marjo.majlund@redcross.fi