Bigpepa 2019

Bigpepa 2019 on jo 20. leiri!!

Vuoden 2019 leirilehden ja sen myötä leiripäivien polttavat puheenaiheet löydät sivun alalaidasta!!

Bigpepa on piirin järjestämä lasten ja nuorten pelastuspalveluleiri. Leirillä lapset ja nuoret oppivat tärkeitä kansalaistaitoja, kuten ensiapua ja ryhmässä toimimista, sekä saavat käytännössä harjoitella vapaaehtoisen pelastuspalvelun toimintaa, esimerkiksi kadonneen etsintää.

Majoittuminen leirillä tapahtuu noin kymmenen hengen teltoissa. Jokainen alaleiri muodostaa oman pienen telttakylän alueelle. Tämän lisäksi alueella on leirien käytettävissä sisätiloja, pallokenttä, nuotiopaikkoja, laajat nurmialueet, tilava rantasauna ja uimaranta. Ruokailu tapahtuu suuressa katastrofiteltassa.

Bigpepan ohjelma koostuu sekä kaikkien alaleirien yhteisistä, että alaleirikohtaisista toiminnoista. Alaleirien ohjelmiin sisältyy mm. ensiapua, suunnistusta, pelastuskoiria, maastoetsintää, alkusammutusta, savusukellusta, askartelua, pelejä, tikkupullaa ja paljon muuta.

Yhteinen ohjelma muodostuu leirin avajaisista, ensimmäisen illan yhteistapahtumasta, leirikisoista, joka aamuisesta ”aamujutskasta” josta kukin leiri vuorollaan on vastuussa, leirin kruunaavasta viimeisen illan tapahtumasta ja leirin loppuessa (aina aivan liian pian!) leiripäättäjäisistä.

Vuoden 2019 leiri järjestetään tuttuun tapaan Koivuniemen leirikeskuksessa, Pastuskerissa 11.–15.6.19. Bigpepan kantavina teemoina ovat Punainen Risti sekä Vapaaehtoinen pelastuspalvelu ja leiriläiset on jaettu iän mukaan neljään alaleiriin seuraavasti:

1. leiri 7-9v.          2. leiri 10–12v. 

3. leiri 13–15v.      4. leiri 16v.+ (kansainvälinen)

ILMOITTAUTUMINEN LEIRILLE ON PÄÄTTYNYT!!

SEURAA LEIRIN KUULUMISIA FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA:

Facebook: Bigpepa

Instagram: @punainen_risti_satakunta, @vainbigpepajutut

Lisätietoja leiristä voi kysellä Ninalta; nina.fisk@punainenristi.fi, p. 040 1429298

Ilmoittautumisen leirille voi perua kuluitta viimeistään 05.06.2019. Tämän jälkeen tulleet peruutukset ovat mahdollisia vain lääkärintodistusta vastaan. Mikäli osallistuminen perutaan 05.06.2019 jälkeen ilman lääkärintodistusta, tullaan leirimaksusta veloittamaan 75% osuus. Lääkärintodistuksen viimeinen toimituspäivä on 18.06.2019. Peruminen tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen satakunta@punainenristi.fi ja samaan osoitteeseen toimitetaan myös mahdollinen lääkärintodistus.