Jäsenhankintakampanja 2019

Tänä vuonna - 2019 - käännetään jäsenmäärä kasvuun!

Länsi-Suomen piirin osastoissa oli 31.12.2018 yhteensä 8718 jäsentä, 364 jäsentä vähemmän kuin vuotta aikaisemmin eli vuoden 2017 lopussa. Jäsenmäärä on laskenut tasaisesti vuodesta 2010 alkaen. Vuonna 2009 jäseniä oli piirissämme 11721. Väliin mahtuu yksi hyvä kasvun vuosi 2015 jolloin oli edellinen jäsenhankintakampanja, nousua 488 jäsentä edelliseen vuoteen verrattuna, jotta kyllä jäseniä liittyy kunhan muistaa pyytää. Jäsenmäärän väheneminen johtuu jäsenten muuttamisesta paikkakunnalta, omasta päätöksestä erota, luonnollisesta poistumasta tai siitä että jäsen ei ole saanut yhteyttä / tietoa oman osaston toiminnasta. Jäsenkirje tai kutsu tulla mukaan osaston toimintaan voi olla keino, joka saisi heidät pysymään jäsenenä.

Tee töitä oman osastosi jäsenmäärän kasvattamiseen – aloita NYT!

Nyt meidän jokaisen (osastojen luottamushenkilöiden, toimijoiden ja piirin työntekijöiden sekä luottamushenkilöiden) on otettava itseämme niskasta kiinni ja tehtävä töitä oman osaston jäsenmäärän kasvattamiseen. Luottamushenkilöitä piirissämme on 589 hlöä ja tähän vielä päälle ensiapuryhmien, ystäväryhmien, nuorisoryhmien jäsenet, piirin työntekijät toimistoilla ja SPR-Kirppiksillä, niin päästään 1200-2000 henkilöön.

Tehkää osastoissa ja ryhmissänne päätös osallistua jäsenhankintakampanjaan. Laittakaa tavoite ja seuratkaa tavoitteen toteutumista. Sinä – Tässä ja Nytin lukija – tee henkilökohtainen päätös ja aloita - NYT! Aina kun olet jäsenen hankkinut, niin kerro se myös muille ryhmäläisille, osastosi luottamushenkilöille. Tämä tauti saattaa tarttua, tiedä vaikka saataisiin aikaan JÄSENVYÖRY osastoille.

Uusi jäsen
• tuo uusia toimijoita/luottamushenkilöitä osastoon
• kartuttaa osaston taloutta
• on lisäresurssi ja mahdollisuus osaston toiminnan laajentamisen

Jäsenmaksut ovat tärkeä osa osaston varainhankintaa:
Vuosijäsen: 20 euroa
Nuorisojäsen: 10 euroa (alle 29-vuotias)
Ainaisjäsen: 300 euroa

Ensimmäisen vuoden jäsenmaksu jää osastolle

Pyydä, pyydä, pyydä: ystäviä, työtovereita, naapureita ja harrastusten parista, tuiki tuntemattomia – Pyydä jo tänään. Jäsenhankinta kannattaa ottaa osaksi osaston toiminnan, tilaisuuksien ja tapahtumien suunnittelua.

 

Piirin jäsenhankintakampanja 2019

Piiri tukee osastoja maksamalla jokaisesta osaston hankkimasta jäsenestä 10 euron bonuksen.

Anna jäsenyys lahjaksi, haasta ystäväsi jäseneksi, kirjaa jäseneksi lupautuneen tiedot, osastolle jäsenmaksunsa maksaneet tiedot seuraavan linkin kautta: https://www.lyyti.in/Jasenhankinta2019LSpiiri

Pidä kirjaa hankkimistasi jäsenistä, tallenna perustiedot (etunimi, sukunimi, postitoimipaikka sekä omat tietosi) seuraavan linkin kautta: https://www.lyyti.in/Jasenhankinta2019LSpiiri

Osaston hankkimaksi jäseneksi luetaan kaikki uudet jäsenet, jotka olet hankkinut mm. antanut jäsenyyden lahjaksi, haastanut henkilön jäseneksi, antanut jäsenmaksulomakkeen henkilölle joka täyttää ja edelleen postittaa lomakkeen, voit myös itse ottaa sen vastaan ja postittaa, maksanut jäsenmaksunsa osastolle, maksanut nettisivujen kautta … MUTTA nimi pitää tallettaa linkin kautta: https://www.lyyti.in/Jasenhankinta2019LSpiiri

Jäsenhankintaan on tarjolla myös paperiset lomakkeet (koontilomake johon itse kirjoitat jäsenen tiedot ihan tietosuojasyistä) tai perinteinen jäsenhankintalomake, osastotapahtumiin käteishankintalomakevihko joilla voit hankkia jäseniä. Paperiset lomakkeet toimivat hyvänä apulaisena, josta voit tallentaa tiedot em. Lyytilinkkeihin tai edelleen postittaa Seinäjoen aluetoimistoon.

Jäsenhankintamateriaali - tulosta, tiedostot alla tai tilaa allekirjoittaneelta.

Kysy jos on jotain epäselvää – se ainoa oikea kohde yhteydenottoihin:

Sakari Karvo
sakari.karvo@punainenristi.fi
0400998643