Ensiapuryhmä ja Auttajaklubi

Ensiapuryhmä

Ensiapuryhmässä opit ensiapua ja muita valmiustaitoja, kuten suunnistamista, radiopuhelimen käyttö, henkistä tukea ja johtamistaitoja. Toiminta on maksutonta, eikä sinulla tarvitse olla aiempaa kokemusta ensiavusta.
Ensiapuryhmä tapaa säännöllisesti ja osallistuu harjoituksiin yhdessä muiden Punaisen Ristin vapaaehtoisten, järjestöjen ja viranomaisten kanssa. 

Lue lisää ensiapuryhmätoiminnasta ja löydä oma ryhmäsi! 

Auttajaklubi - Helpers' Club

Auttajaklubi on suomeksi ja englanniksi toimiva ensiapuryhmä, joka on suunnattu maahan muuttaneille nuorille ja nuorille aikuisille. Ryhmässä harjoitellaan ensiaputaitoja ja samalla vahvistetaan osallistujien suomen kielen taitoa. Auttajaklubi on Helsingin ja Uudenmaan piirin hanke, jota kasvatetaan vakinaiseksi toiminnaksi ympäri piiriämme. Auttajaklubia kannustetaan jatkamaan siihen asti, että suoritetaan yhdessä EA1-ensiapukoulutus. Joku osallistuneista saattaa ohjata seuraavaa Auttajaklubia, muut ehkä kokeilevat jotain muuta Punaisen Ristin toimintaa, ja toivottavasti kaikki pitävät ensiaputaitoja yllä osallistumalla ensiapuryhmän toimintaan ja koulutuksiin! 

Lisätietoja: Hankesuunnittelija Tilja Kontio, tilja.kontio@redcross.fi, puh. 040 7077092

Auttajaklubi Instagramissa