ISO KIITOS SINULLE KULUNEESTA VUODESTA !

KALLISARVOINEN VAPAAEHTOISEMME !

Apua ja tukea  on saanut turvatalolta fyysisesti vuoden 2018 aikana  158 nuorta ja perhettä. Majoitusvuorokausia on kertynyt 995 kappaletta ja olemme käyneet 428 neuvottelua.  Dixissä ja nuorisotiloilla on ollut lähes 1400 nuorten kohtaamista ja keskustelua tärkeistä asioista.  Sekasin-chatissa olemme auttaneet satoja nuoria joista 96 % on kertonut olevansa keskusteluun tyytyväisiä. Kotipolun kautta hyvin monet nuoret ovat saaneet tukea ja apua itsenäistymiseensä. Lisäksi tulevat läksyavut, muuttoavut, tapahtumat kouluilla, messuilla  jne,..  

On ollut mahtavaa parantaa maailmaa kanssasi ! Mikään edellä mainituista ei olisi onnistunut ilman innostuneita ja osaavia vapaaehtoisia.

Hyvä työmme on saanut myös tunnustusta ja tulevana vuonna pääsemme jatkamaan työtämme kaikki entiset toiminnat säilyttäen ja mm. Sekasin-chatia voimakkaasti kehittäen.

Vuoden 2019 alusta vapaaehtoisten osallistumistilastoinnin linkki vaihtuu  seuraavaan osoitteeseen:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfJqf0w2AUekKS5CGQEDNhZJFxiqea8qSmGVtp5XUAO2ZMaCg/viewform

Kysely on muuttunut myös siten, että täyttäessäsi tilastointia kalenterivuoden aikana ensimmäistä kertaa,  pyydämme sinua vastaamaan myös ensimmäiseen kysymykseen. (Näin saamme kerättyÄ vuoden aikana osallistuneiden nuppiluvun)

Käytämme kerättyä tietoa toimintamme kehittämiseen ja toiminnastamme kertomiseen. Emme identifio vastauksista kenenkään henkilöllisyyttä. Pyydämme myös, ette kirjoita vastauksiin nimeäsi, osoitettasi, puhelinnumeroasi tai muuta tietoa, josta sinut voi tunnistaa. Koska keräämme vastauksilla tietoa vapaaehtoistoiminnan laajuudesta, meille on äärimmäisen tärkeää, että täytät kyselyn aina osallistuttuasi johonkin turvatalon vapaaehtoistoimintaan.

Uusi linkki löytyy myös Nuorten turvatalo Vantaan Rednetsivuilta , jonne pääset linkillä https://rednet.punainenristi.fi/node/52564

Kiitoksia siis valtavasti tästä vuodesta ja jatketaan yhdessä eteenpäin vuoteen 2019 !

Terveisin: Nuorten turvatalon väki