Humanitaarisen oikeuden peruskurssi

16.3.2019 9:00 - 17.3.2019 14:00
"Punainen Risti järjestää kaikille avoimen humanitaarisen oikeuden peruskurssin Kuopiossa 16. - 17.3.2019. Kurssilla tutustut sodan oikeussääntöihin ja saat välineitä ajankohtaisten tapahtumien hahmottamiseen. "
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Hinta: 
10 euroa SPR-jäsenille ja 25 euroa muille.
Järjestäjä: 
SPR Kuopion osasto, SPR Savo-Karjalan piiri ja SPR Keskustoimisto
Punainen Risti järjestää kaikille avoimen humanitaarisen oikeuden peruskurssin Kuopiossa 16. - 17.3.2019 (la klo 9 - 17, su klo 9 - 14). Kurssilla tutustut sodan oikeussääntöihin ja saat välineitä ajankohtaisten tapahtumien hahmottamiseen. 
 
Sodan oikeussäännöt suojelevat niitä, jotka eivät osallistu sodankäyntiin. Oikeussääntöjen ydinajatuksena on, että sotatoimet voi suunnata vain sotilaallisiin kohteisiin. Kansainvälinen yhteisö on valtuuttanut Punaisen Ristin suojelemaan ja auttamaan sodan jalkoihin jääneitä siviilejä, sotavankeja ja haavoittuneita sotilaita. Tämä mandaatti on kirjattu Geneven sopimuksiin. 
 
Kurssi antaa tietoa humanitaarisesta oikeudesta ja Punaisesta Rististä. Saat välineitä hahmottaa tiedotusvälineiden luomaa kuvaa selkkauksista sekä tietoa humanitaarisen avustustoiminnan haasteista ja mahdollisuuksista. 
 
Hinta Punaisen Ristin jäsenille 10 euroa ja muille 25 euroa. 
Kurssihintaan sisältyy kurssimateriaali, lounaat ja välipalat. 
Ilmoittautuminen viimeistään viisi päivää ennen kurssia osoitteeseen humoik@sprkuopio.com
 
 
Sijainti
la 16.3. SPR Koulutuksen tilat, lisätietoa ilmoittautuneille
su 17.3. SPR Kuopion osaston toimitila, Puijonkatu 9
Kuopio