NUORISOTOIMINNAN KEHITTÄJÄ

Suomen Punainen Risti on osa kansainvälistä Punaista Ristiä. SPR on julkisoikeudellinen avustus- ja vapaaehtoisjärjestö, jolla on toimintaa maamme jokaisessa kunnassa.

SPR Hämeen piiri vastaa Punaisen Ristin kotimaan toiminnan toteuttamisesta kolmen maakunnan (Pirkanmaa, Kanta-Häme ja Päijät-Häme) alueella. Hämeen piirin tehtävänä on tukea alueellaan olevaa 54 SPR:n paikallisosastoa, joissa tapahtuvaa vapaaehtoistoimintaa tukemaan haemme

NUORISOTOIMINNAN KEHITTÄJÄÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen 8.1. -31.12.2019. Tehtävään kuuluu Hämeen piirin alueella lasten ja nuorten toiminnan tukeminen, kouluyhteistyö sekä erityisesti lasten ja nuorten ensiapu- ja valmiustoiminnan kehittäminen. Tehtävä edellyttää matkustamista piirin alueella, joten ajokortti on välttämätön. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Varsinainen toimipiste sijaitsee Tampereella.

Edellytämme valittavalta henkilöltä aktiivista työotetta, yhteistyötaitoja ja viestintäosaamista sekä kokemusta ja osaamista ensiapu- ja valmiustoiminnasta. Lisäksi edellytämme soveltuvaa koulutusta.

Tarjoamme vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän tunnetussa ja hyvämaineisessa järjestössä sekä joustavan ja innostavan organisaation tuen.

Hakemukset palkkatoivomuksineen 3.1.2019 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: pentti.savolainen@redcross.fi otsikolla ”Nuorisotoiminnan kehittäjä”

Haastattelupäiväksi on varattu 7.1.2019.

Lisätiedot toiminnanjohtaja Pentti Savolainen p. 040 7764891 2.1.2019 klo 10-15