Toinen toiselle- monimuotoisen ystävätoiminnan seminaari 2.2.2019 Oulussa

Hanna Linnakko
Kuvaaja: Hanna Linnakko

Arvoisa ystävätoiminnan vapaaehtoinen,

Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan ”Toinen toiselle” -monimuotoisen ystävätoiminnan seminaariin lauantaina 2.2.2019 klo 12-17.

Pääset tutustumaan toisiin ystävätoiminnan vapaaehtoisiin ja kaikkeen monimuotoiseen ystävätoimintaan, jota Punaisessa Ristissä on. Paikkana toimii Sokos Hotel Arinan kokoustila Valkea (Isokatu25,4krs.,Oulu). Ennen lounasta klo10-12 on jo mahdollista saapua paikalle, jos haluaa tavata toisia vapaaehtoisia ja piirin työntekijöitä voimavara-aamupäivän merkeissä. Virallinen ohjelma alkaa klo12 lounaalla. Seminaariin mahtuu 50 ensimmäisenä ilmoittautunutta, osallistujille tarjotaan lounas sekä iltapäiväkahvi/-tee. Seminaari on tarkoitettu ystävätoiminnan vapaaehtoisille ja on osallistujille ilmainen. Matkakuluja pystymme korvaamaan yli 40€ ylimenevältä osalta halvimman (julkisen) kulkuneuvon mukaan. Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia, perumiset ainoastaan sairaslomatodistuksella. Mikäli ei pääsekään paikalle etkä siitä ole toimittanut sairaslomatodistusta, laskutetaan perujalta täysimääräisenä35,80€. 

Ilmoittauduthan mukaan ”Toinen toiselle”-monimuotoisen ystävätoiminnan seminaariin ensisijaisesti täältä: www.lyyti.fi/reg/Punaisen_Ristin_Oulun_piirin_Toinen_toiselle__ystavatoi.... Jos koet, että tarvitset apua ilmoittautumisessa, olethan yhteydessä piiritoimiston työntekijään Suvi Kerviseen,p.040147 9350 tai suvi.kervinen@redcross.fi

Tervetulleeksi teidät toivottaen, Pauliina Rasinkangas, sosiaalipalvelusuunnittelija
Marika Parkkila, monikulttuurisuustoiminnankehittäjä
Tiina Parkkinen, suunnittelija, Ruokaa&Kohtaamisia-hanke
Suvi Kervinen, omaishoitajien tukitoiminnan aluetyöntekijä

Ohjelma: 

klo. 10-12 mahdollisuus voimavara-aamupäivään

Virallinen osuus alkaa: 
klo. 12.00 Lounas
klo. 13.00 Tervetulosanat
klo. 13.15 Vapaaehtoisten kokemuksia kentältä
klo. 14.15. Ystävänä jaksaminen (työnohjaaja Sanna Viinikka)
klo. 15.00 Kahvit
klo. 15.30 Vuorovaikutus (Oulun kaupungin teatterin taiteellinen johtaja Kari-Pekka Toivonen) 
klo. 17.00 Kiitos ja hyvää kotimatkaa!