Osastomme luottamushenkilöt kaudelle 2019-2020

SPR Vaasan suomalaisen osaston 22.11.2018 syyskokous valitsi erovuoroisen puheenjohtajistonsa tilalle uudeksi puheenjohtaksi kaudelle 2019-2020 Kristiina Brisk-Mosanderin ja varapuheenjohtajaksi Sari Saarikosken.

Uusiksi hallituksemme jäseniksi erovuoroisten tilalle kaudelle 2019-2020 valittiin uudelleen Kirsti Melin sekä uusina jäseninä Sari Aronen, Hilkka Filppula ja Sanna Tarhasaari. LIsäksi valittiin Joni Rantala Sari Saarikosken tilalle kaudelle 2019.

Lämpimät onnittelut uusille puheenjohtajillemme ja hallituksemme jäsenille! SPR Vaasan suomalaisen osaston työ paikallisyhteisömme hyväksi jatkuu hyvissä käsissä yhdessä hallituksessamme jatkavien Anna-Maija Pölläsen, Maria Österholmin ja Linda von Essenin kanssa! 

Lämpimät suurkiitokset väistyvälle pitkäaikaiselle osastomme puheenjohtaja Hannu Kuokkaselle kuin myös hallitustyöskentelystä luopuneille Leena Waxlaxille, Sirkka Monnille ja Olavi Saaristolle. Panoksenne osastomme hyväksi vuosien ja vuosikymmenten varrella on ollut korvaamaton