Ensiapu- ja ensihoitosymposiumi - ilmoittaudu nyt!

Ari Räsänen
Kuvaaja: Ari Räsänen

Suomen Punaisen Ristin 19. ensiapu- ja ensihoitosymposiumi 7.-8. 2. 2019

Tapaturmien ja sairauskohtausten ohella erilaiset muut uhkaavat tilanteet lisääntyvät yhteiskunnassa ja koskettavat niin yksilöä kuin yhteisöjä. Miltä varautuminen näyttäytyy kansalaisten näkövinkkelistä? Miten viranomaiset ja muut eri tahot varautuvat radikalisoitumiseen ja muihin uhkiin? Entä, miten suuronnettomuustilanteessa toimitaan ensiavun antajana tai ammattilaisena? Tule kuuntelemaan alan asiantuntijoita aina varautumisesta ja ensiavun uusista suuntauksista interaktiivisiin sessioihin. 

Symposiumohjelman lisäksi tarjolla on monipuolinen näyttely, mistä saat myös vinkkejä ensiavun kouluttamiseen. Osassa näyttelyosastoissa on osallistavaa oheistoimintaa, jossa osallistujat saavat haastaa itseään ja osaamistaan. Ensiapu- ja ensihoitosymposiumi on tarkoitettu kaikille ensiavusta ja ensihoidosta kiinnostuneille. Luennoitsijat ovat alansa huippuja ja luvassa tänä vuonna myös poikkitieteellistä näkökulmaa aiheisiin. 

Paikka:Hotelli Scandic Park Vision, Helsinki 

Hotelli Scandic Park sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 46 00260 Helsinki.

Osallistumismaksu: Symposiumin hinta on 410 euroa ja nopealle varaajalle 370 € 31.12.2018 asti. Hinta sisältää symposiumin lisäksi luennot, aamiaisen, lounaat ja kahvit kumpanakin symposiumpäivänä sekä muut materiaalit.

Majoitus: Majoituksen varaamisesta vastaa jokainen osallistuja itse. Laskutus: Lasku lähetetään kahden viikon sisällä ilmoittautumisesta. Maksuaika on 14 päivää laskutuspäivästä lukien. Viivästyskorko on 7 prosenttia.

Lisätietoa: https://rednet.punainenristi.fi/symposiumi

 

Liitetiedostot: