Nälkäpäivä-keräys onnistui hienosti!

Valtakunnallinen Nälkäpäivä-keräys järjestettiin 20.-22.9.2018. Länsi-Helsingin osasto oli mukana keräämässä kauppojen edustoilla Etelä-Haagassa, Munkkiniemessä, Munkkivuoressa ja Pikku Huopalahdessa. Lisäksi Länsi-Helsingin osaston alueella sijaitsevia kouluja osallistui keräykseen. Vapaaehtoisia lipaskerääjiä oli mukana reilut 40 henkilöä ja koululaisia noin 130. Osastollamme oli myös nettilipas, jonne kuka tahansa saattoi lahjoittaa verkossa.

Osastomme lipaskeräys onnistui erittäin hyvin, sillä katastrofirahastoon saatiin kerättyä yli 12 500 euroa. Se on noin 2 000 euroa enemmän kuin viime vuonna. Koko maassa Nälkäpäivän lipaskeräys tuotti noin 1,2 miljoonaa euroa. Keräyksen lopullinen yhteenlaskettu tulos selviää myöhemmin marraskuussa. Lopulliseen tulokseen lasketaan mukaan muut lahjoitustavat, kuten tekstiviesti-, verkko- ja MobilePay- sekä Pivo-mobiilisovelluslahjoitukset, joilla pystyi lahjoittamaan lokakuun loppuun asti.

Katastrofirahastoon lahjotetuilla varoilla autetaan muun muassa tulipalojen uhreja Suomessa sekä tsunamin ja maanjäristysten uhreja Indonesiassa.

Keräystuloksesta suuri kiitos kaikille lipaskerääjille ja lahjoittajille!