Masku

Sijainti:
-, 21250, Masku

Tutustu Punaisen Ristin toimintaan tämän pienen verkkokurssin myötä: Tervetuloa yhteiseen tarinaan

Tervetuloa mukaan!

Uutiset

Koronavirustilanne vaikuttaa meidän kaikkien elämään. Erityisesti riskiryhmään kuuluvat voivat tarvita apuamme. Punaisella Ristillä on Sosiaali- ja terveysministeriön sekä Sisäministeriön kanssa sopimukset, joiden perusteella SPR koordinoi häiriötilanteessa vapaaehtoistoimintaa.

TÄÄLTÄ LÖYDÄT KESKUSTOIMISTON PÄIVITTYVÄT OHJEET VAPAAEHTOISILLE KORONAVIRUKSESTA: https://rednet.punainenristi.fi/node/59198

 

Koronaviruksesta uutisoidaan nyt runsaasti ja tiedot päivittyvät jatkuvasti. Suomen Punaisessa Ristissä seuraamme aktiivisesti siihen liittyviä viranomaistiedotteita.

THL seuraa tilannetta Euroopan tautivirasto ECDC:n ja Maailman terveysjärjestön WHO:n kanssa ja päivittää tälle sivulle tuoreimmat tiedot taudin esiintymisestä sekä ohjeistaa tartuntojen torjumiseksi:

Hei!

Kesälläkin on mahdollista luovuttaa verta. Poikkea siis käymään Maskutalolla keskiviikkona 17.7.2019 klo 14-18 ja tee kesän hyvä teko. Saat varmasti hyvän mielen ja autat avun tarvitsijaa.

Syksyllä 26.-28.9.2019 osallistumme jälleen perinteiseen Nälkäpäivä-keräykseen. Voit ilmoittautua jo nyt vapaaehtoiseksi lipaskerääjäksi Maarit Kiurulle, maarit.kiuru(at)elisanet.fi. Kerro hänelle ajankohta, milloin sinulle sopii ja miten pitkän ajan haluat osallistua.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.