Ensihuollon peruskurssi

19.1.2019 9:00 - 17:00
Mari Vehkalahti, SPR kuva-arkisto
Kuvaaja: Mari Vehkalahti, SPR kuva-arkisto
"Ensihuollon peruskurssi"
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Järjestäjä: 

Kurssin järjestävät Suomen Punaisen Ristin Hämeen piiri ja Vapepan Virtain paikallistoimikunta  Opintokeskus Sivisin kanssa.

Aika: lauantai 19.1.2019 klo 9:00 – 17.00

Kurssipaikka: Virtain OP:n kokoustilat (Virtaintie 40, 34800 Virrat)

Kohderyhmä: Suomen Punaisen Ristin ja muiden Vapaaehtoisen pelastuspalvelun järjestöjen toiminnassa mukana olevat henkilöt.

Tavoite: Antaa valmiuksia toimia ensihuollon tehtävissä erilaisissa onnettomuus- ja kriisitilanteissa. Antaa tietoa viranomaisten valmiuksista ja yhteistyöstä.

Kurssin sisältö: Kurssi sisältää teoriaopetusta ja pienimuotoisia ryhmätehtäviä sekä harjoituksia. Kurssin kokonaistuntimäärä on 8 oppituntia.

Ensihuolto: ensihuolto on organisoitua vapaaehtoistoimintaa, jonka tarkoituksena on tukea uhreja selviytymään onnettomuudesta tai muusta häiriötilanteesta. Ensihuollon toimintoja ovat mm. avustaminen evakuoinnissa, hätämajoitus, tarvekartoitus ja henkinen tuki

Kurssin kouluttaja: kurssin kouluttajana toimii valmiuskouluttaja Päivi Heikkilä Tampereelta

Kustannukset: kurssimaksu on 10,00 euroa, joka sisältää opetuksen, materiaalin, todistuksen ja kahvit. Kurssimaksu maksetaan kurssin alussa. Ruokailu on omakustanteinen.

Varusteet: ota mukaasi muistiinpanovälineet ja sisäjalkineet

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: ilmoittautumiset pe 11.1.2019 mennessä, https://www.lyyti.in/ensihuolto-Virrat-20190119

Lisätietoja: SPR:n Hämeen piirin valmiuspäällikkö Tommi Mattila (040 589 5780, tommi.mattila@redcross.fi)