SPR Tampereen osasto hakee ensiapukoordinaattoria

Leena Koskela
Kuvaaja: Leena Koskela

Suomen Punainen Risti Tampereen osasto hakee kokoaikaista

ENSIAPUKOORDINAATTORIA

Ensiapukoordinaattori toimii ensiapukoulutusten järjestäjänä ja kouluttajana, ensiapupäivystystoiminnan koordinoijana ja vapaaehtoisten toimijoiden tukena. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn sekä monipuolisen tehtäväkentän uudistuvassa Punaisen Ristin paikallisosastossa.

Odotamme sinulta Punaisen Ristin ensiavun ja terveystiedon kouluttajapätevyyttä (ETK), innostunutta asennetta kouluttamiseen, organisointitaitoja ja kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa. Arvostamme kokemusta vapaaehtoistoiminnasta, Punaisen Ristin ensiapuryhmätoiminnan ja ensiapupäivystystoiminnan tuntemusta sekä markkinointihenkisyyttä. Innovatiivinen kehittämisote ja yhteistyökyky ovat edellytys työssä menestymiseen. Työ edellyttää hyvää suomen kielen taitoa (englannin ja muiden kielten taito on eduksi), toimisto-ohjelmistojen hallintaa sekä ajokorttia. 

Työ sisältää ilta- ja viikonlopputöitä. Tehtävä on vuoden mittainen projektityö, jonka tavoitteena on vakinaistaa työtehtävä vakituiseksi osaksi osaston toimintaa. Tehtävä pyritään täyttämään 1.1.2019 lukien.

Lisätietoja tehtävästä antaa puheenjohtaja Henri Backman, henri.backman@redcross.fi, p. 0505500640 (tavoitettavissa 16.-20.10.) ja toiminnanjohtaja Marjo Majlund, marjo.majlund@redcross.fi, p. 0405664788 (arkisin).

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 11.11. mennessä sähköpostitse osoitteeseen: marjo.majlund@redcross.fi. Haastattelut järjestetään viikolla 47.