Usein kysyttyjä kysymyksiä

K: Loin profiilin Omaan, mutta nyt olen väärässä osastossa Omassa! Miten voin vaihtaa osastoa?

Profiilia luodessa annetaan toiminta-alueen postinumero, joka määrittää, minkä osaston tiedot näet Omassa osaston sivulla. Tällä hetkellä toiminta-aluetta ei valitettavasti voi itse muuttaa, sillä se vaikuttaa vielä Oman taustaohjelmistossa niin moneen muuhun asiaan. Parannus tähän on kuitenkin tulossa mahdollisimman pian! Toistaiseksi voit pyytää oman piirisi pääkäyttäjää vaihtamaan profiilisi toiminta-alueen postinumeron haluamaksesi. Listan piirien pääkäyttäjistä löydät täältä.

K: Loin vahingossa kaksi profiilia. Miten poistan ylimääräisen?

V: Profiilia ei valitettavasti pysty poistamaan itse. Voit pyytää profiilin poistoa sähköpostitse oma.tuki[at]redcross.fi. Muista mainita sen tilin sähköpostiosoite, jonka haluat poistettavan!

K: Haluaisin luoda osastolle tapahtuman Omaan, mutta se ei onnistu. Mikä neuvoksi?

V: Jotta voit luoda toimintaa, täytyy sinun olla vähintään yhden toimintaryhmän jäsen. Mikäli osastosi ei ole vielä luonut Omaan toimintaryhmiä, täytyy toimintaryhmärakenne luoda toiminnan järjestämiseksi. Ks. lisätietoja ryhmistä täältä ja toiminnasta täältä.

K: Mitä päivityksiä Omaan on seuraavaksi tulossa?

V: Päivitämme ajantasaisen tiedon kehityskohteista tänne. Kirjautumalla Trelloon voit myös käydä kommentoimassa ja lisäämässä omia ehdotuksiasi tulevista kehityskohteista. Voit myös jättää palautetta sähköpostitse oma.tuki[at]redcross.fi.

Jäikö joku asia epäselväksi?

Liity Facebookissa ryhmään Oma Punainen Risti - käyttäjät. Ryhmä toimii kysy ja vastaa -periaatteella. Autamme toisiamme eteen tulevissa pulmatilanteissa. Kysymyksiin voi vastata kuka tahansa, joka tuntee osaavansa auttaa! Ryhmässä on jäsenenä paljon myös digikummeja ja digimestareita. Saman niminen ryhmä löytyy myös Omasta avoimena ryhmänä - tervetuloa!