Usein kysyttyjä kysymyksiä

K: Loin profiilin Omaan, mutta nyt olen väärässä osastossa Omassa! Miten voin vaihtaa osastoa?

Profiilia luodessa annetaan toiminta-alueen postinumero, joka määrittää, minkä osaston tiedot näet Omassa osaston sivulla. Profiilistasi voit muokata myös toiminta-aluettasi. Voit joko antaa uuden postinumeron tai valita haluamasi osaston nimen perusteella.

Jäsenyystiedot sen sijaan haetaan jäsenrekisteristä. Muuton yhteydessä osasto ei vaihdu automaattisesti. Mikäli haluat muuttaa jäsenosastosi, voit tehdä sen täältä ja toiminnasta täältä.

K: Mitä päivityksiä Omaan on seuraavaksi tulossa?

V: Päivitämme ajantasaisen tiedon kehityskohteista tänne. Kirjautumalla Trelloon voit myös käydä kommentoimassa ja lisäämässä omia ehdotuksiasi tulevista kehityskohteista. Voit myös jättää palautetta sähköpostitse oma.tuki[at]redcross.fi.

Jäikö joku asia epäselväksi?

Liity Facebookissa ryhmään Oma Punainen Risti - käyttäjät. Ryhmä toimii kysy ja vastaa -periaatteella. Autamme toisiamme eteen tulevissa pulmatilanteissa. Kysymyksiin voi vastata kuka tahansa, joka tuntee osaavansa auttaa! Ryhmässä on jäsenenä paljon myös digikummeja ja digimestareita. Saman niminen ryhmä löytyy myös Omasta avoimena ryhmänä - tervetuloa!