TILASTOINTI

Rakas vapaaehtoisemme/opiskelijamme, käythän täyttämässä oheisen tilastoinnin aina kun olet osallistunut mihin tahansa turvatalon toimintaan (ollut vuorossa, tapahtumassa tai koulutuksessa).

Käytämme tilastoja toimintamme kehittämiseen sekä siitä kertomiseen. Emme analysoi vastauksista kenenkään vastaajan henkilöllisyyttä. Pyydämme myös, että tietosuojamääräysten vuoksi, et laittaisi vastaukseesi henkilökohtaisia tunnistetietojasi kuten nimeäsi, osoitettasi tai yhteystietojasi.

Huomaathan myös, että kun vastaat kyselyyn kalenterivuoden aikana ensimmäistä kertaa sinun tulee vastata myös ensimmäiseen kysymykseen. Näin saamme tilastoitua vuoden aikana toimintaan osallistuneiden vapaaehtoisten lukumäärän.

HUOM! Vuoden 2021 alusta alkaen tilastointiin käytetään tätä linkkiä: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=oBzFjVW9_02Lp4a0gWYH...

Tässä vielä linkki vuoden 2020 vapaaehtoistilastointiin, jos joltain on vielä jäänyt sinne jotain laittamatta: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=oBzFjVW9_02Lp4a0gWYH...

KIITOS!