Auttajat ulapalla - pääpuhujat julki!

Risteilyn yhteinen ohjelma on julkistettu ja sekä perjantaina että lauantaina kuulemme mielenkiintoisia puheenvuoroja auttamisesta, järjestötyöstä ja johtamisesta.

Riku Rantala & Tunna Milonoff: Miksi hyvää kannattaa edistää

Madventuresista tutut Riku ja Tunna avaavat risteilyn puheenvuorollaan siitä, miksi hyvää kannattaa edistää. Huippusuosioon ja maailmanlaajuiseen levitykseen nousseen Madventuresin tuottajana toimiva Riku Rantala ja ohjaaja Tuomas "Tunna" Milonoff ovat keränneet suosiota omaperäisyydellään ja räväkkyydellään. Ohjelmassa parivaljakko kiertää maailmaa omatoimisesti pienellä budjetilla ja seikkailumielellä.

Pekka Reinikainen: Myrskyn keskellä - avustustyön tulevaisuuden toimintaympäristö

Humanitaarinen toimintaympäristö tulee kuluvan vuosisadan mittaan kokemaan mullistuksia. Pekka tarkastelee tulevaisuutta, ja maalaa silmiemme eteen näkymiä, jotka varmasti herättävät keskustelua. Epävarmuuksien keskellä on selvää, että Punaiselle Ristille riittää töitä, niin kotimaassa kuin maailmalla.

Tapani Tulkki: Tieto ja sen hyödyntäminen osaston johtamisessa

Osaston jäsenmäärä on usein hyvä indikaattori siitä, mihin suuntaan toiminta kehittyy. Mutta mitä muuta osaston pitäisi tietää? Millaista tietoa sinulla on käytössä toimintasi tueksi? Millaisiin tietoihin osastonne tekemät ratkaisut perustuvat? Vaikuttaako tieto tekemiimme valintoihin?  Pysähdy hetkeksi Tapanin johdolla tiedon ja tiedolla johtamisen äärelle.

Olethan jo liittynyt Facebookissa Auttajat ulapalla -tapahtumaan? Päivittelemme risteilyn teemoihin liittyviä asioita myös Facebookin puolelle, joten käy klikkaamassa itsesi osallistujaksi ja kutsu myös risteilylle tulevat kaverisi mukaan!

Siirry Facebook-tapahtumaan tästä.