Kouluvierailijakoulutus 15.9.2018

15.9.2018
10:00 - 15:00
Pentti Potkonen
Kuvaaja: Pentti Potkonen
"Kuva: Pentti Potkonen/SPR aineistopankki"
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Hinta: 
Koulutus on maksuton
Järjestäjä: 
SPR Varsinais-Suomen piiri
Pidätkö lapsista ja nuorista? Oletko sosiaalinen, avoin ja tarvittaessa myös kovaääninen? Haluatko olla mukana tekemässä Punaisen Ristin vaikuttamistyötä?

 

Mukaan ovat tervetulleita jo Punaisen Ristin toiminnassa mukana olevat vapaaehtoiset sekä uudet ja innokkaat, järjestömme arvot omakseen kokevat nuoret ja vanhat. Koulutuksessa saat käytännön tukea ja ohjeita siihen, mitä tulisi ottaa huomioon kouluvierailua sovittaessa, itse vierailun aikana sekä sen jälkeen. Tutustut myös vierailujen tueksi laadittuihin tuntisuunnitelmiin ja materiaaleihin. Kouluttajana toimii koulu- ja oppilaitosyhteistyön koordinaattori Virve Turunen. Päivän luonne tulee olemaan rento ja keskustelun mahdollistava. Tavoitteemme on, että jokainen osallistuja saa hyvän käsityksen nykyaikaisesta, oppilaita kiinnostavasta kouluvierailuista ja varmuutta vierailujen toteuttamiseen!

Koulutukseen kuuluu lyhyt ennakkotehtävä, jonka avulla tutustutaan järjestöön ja koulutuksen teemaan. Osallistujat saavat ennakkotehtävän itselleen sähköpostitse ennen koulutusta.

Pidämme päivän aikana lounastauon. Lounas on omakustanteinen. Tarjolla päivän aikana on kahvia, teetä ja pientä välipalaa.

Koulutus sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijoille ja tarjoaa mahdollisuuden saada arvokasta kokemusta globaalikasvatuksen ja järjestötyön saralta. Punaisen Ristin kouluvierailijana toimimisesta saat myös todistuksen.

Ilmoittautuminen Lyyti-järjestelmän kautta: https://www.lyyti.fi/reg/kouluvierailija_turku2018
Ilmoittautuminen koulutukseen päättyy 9.9. klo 23:59.