QuHa:n nuorisotoiminnan vapaaehtoistapaaminen

12.9.2018
18:00 - 19:00
Tapahtuman tyyppi: 
  • Muut tapahtumat
Järjestäjä: 

QuHa:n nuorisotoiminta on Nummen ja Halisten alueella toteutettavaa aluenuorisotyötä. Työtä tehdään yhteistyössä Turun kaupungin kanssa. QuHa järjestää nuorteniltoja nuorisotila Huudilla, erilaisia tapahtumia ja retkiä sekä osallistuu tiiviisti alueen koulujen kanssa tehtävään kouluyhteistyöhön. QuHa:n toiminnassa on vahvasti nuoria osallistava ote ja nuoret ovatkin itse mukana myös toiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa.

Vapaaehtoiset ovat mukana kaikessa QuHa:n toiminnassa, jokainen omien toiveidensa mukaisesti. Pääasiassa vapaaehtoiset jakautuvat kolmeen ryhmään;

1. nuorisotilavapaaehtoisiin, jotka työskentelevät sännöllisesti (noin kerran kuukaudessa) nuorten illoissa, tutustuvat nuoriin ja toimivat turvallisina ja luotettavina roolimalleina näille. 

2. tapahtumavapaaehtoisiin, jotka osallistuvat QuHa:lla toteutettavien tapahtumien suunnitteluun, järjestelyyn ja valvomiseen.

3. apuohjaajiin, jotka ovat alle 21-vuotiaita vapaaehtoisuudesta ja nuorisotyöstä kiinnostuneita nuoria, jotka osallistuvat omien kiinnostuksenkohteidensa ja kykyjensä mukaan erilaisiin tehtäviin niin nuortenilloissa, kuin tapahtumissakin.

QuHa:n vapaaehtoisten kesken järjestetään kahdesti vuodessa tapaaminen, jossa käydään läpi kuulumisia ja tulevaa. Näihin tapaamisiin ovat tervetulleita myös uudet toiminnasta kiinnostuneet vapaaehtoiset - siis tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen 7.9. mennessä:

halinen.nuorisotila@turku.fi

tai  040 775 6055 (Anu) // 0400673047 (Johanna)