VARIAN HYVINVOINTIMESSUT

Lea Koskinen, opiskelijatoiminnan koordinaattori, Vantaan Ammattiopisto Varia
Kuvaaja: Lea Koskinen, opiskelijatoiminnan koordinaattori, Vantaan Ammattiopisto Varia
"Aviapoliksen messumeininkiä 2017"

Meidät on tänäkin syksynä kutsuttu mukaan Varian ammattioppilaitoksen hyvinvointimessuille esittelemään toimintaamme. Mikäli haluat mukaan suunnittelemaan messuja tai vain mukaan esittelemään toimintaa, niin ilmoitathan halukkuudestasi mahdollisimman pian! Mukaan voi tulla vain yhtenä päivänä, tai vaikka kaikkina neljänä.

Ilmoittauduthan mukaan kuitenkin viimeistään 19.9. mennessä Saralle: sara.jessen@redcross.fi

Tässä messujen aikataulu:

  • Ma 24.9.2018 klo 9.30 - 12.30 Koivukylän toimipiste, os.  Talvikkitie 119, opiskelijoita n.600 (sosiaali- ja terveysalat),
  • Ti 25.9.2018 klo 9 - 12 Hiekkaharjun toimipiste ( A-aula) , os. Tennistie 1, opiskelijoita  n. 1200 (tekniikka- ja palvelualat + valmat)
  • Ke 26.9.2018 klo 9 - 12 , Aviapoliksen toimipiste, os. Rälssitie 13 (Veromäessä) opiskelijoita n. 800  (liikenteen alat)
  • To 27.9.2018 klo 9 - 12 , Myyrmäen toimipiste, os. Ojahaantie 5, opiskelijoita n. 800 (sähkö-, palvelu- ja sosteralat)

TOTEUTUS:

Messut pidettään Varian aulatiloissa siten, että Varia antaa talonpuolesta pöydät ja tuolit käyttöön (löytyy myös fläppitauluja ja jonkin verran sähköpisteitä). Varian puolesta on myös luvattu aamukahvi ja tee.

Varian puolelta on toivottu, että toiminnan esittely olisi opiskelijoille toiminnallista, sillä toiminnallisuus houkuttelisi opiskelijoita tutustumaan toimintaan, ja saamaan vinkkejä omaan hyvinvointiin. 

 

Mukana Hyvinvointimessuilla viimevuonna olivat:

HSY-infopiste, Liikenneturva, Lukihero, Vantaan SRK , Superliitto, Syöpäyhdistys, Vantaan alueen mielenterveysseura, Vantaan ehkäisevä päihdetyö, Ohjaamo vantaa, Vantaan suun terveydenhuolto, Vantaan Turvatalo/SPR, Vantti ja Yeesi.