Alueellisten toiminnantarkastajien koulutus Oulussa 15.9.2018

15.9.2018
9:00 - 16:00
Punaisen Ristin maine ja kansalaisten luottamus toimintaamme kohtaan on kaikkien järjestöyksiköiden yhteinen menestystekijä. Tähän liittyen tarkastusjärjestelmän toteutustapaan on kiinnitetty huomiota. Osastojen toiminnatarkastus on keskeinen osa tarkastusjärjestelmää. Osastojen toiminnantarkastusten yhdenmukaistamiseksi käyttöön ollaan ottamassa alueellista toiminnantarkastusmallia.
Maria T. Lehtman, lähde Suomen Punainen Risti
Kuvaaja: Maria T. Lehtman, lähde Suomen Punainen Risti
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Hinta: 
Ilmainen
Järjestäjä: 
SPR Oulun piiri ja Keskustoimisto

Alueellisen toiminnantarkastusmallin toteuttamiseksi Oulun piirissä järjestetään Oulussa 15.9.2018 alueellisten toiminnantarkastajien koulutus.

Haemme nyt täysin uudenlaiseen tehtävään vapaaehtoisia, jotka ovat kiinnnostuneet toimimaan useamman osaston toiminnantarkastajina. Alueelliset toiminnantarkastajat saavat tehtäväänsä koulutuksen, tuen, materiaalit ja ohjeistuksen sekä kulukorvauksen suoritetuista tarkastuksista.

Toiminnantarkastajien koulutus on avoin kaikille toiminnantarkastajaksi sopiville (Asetus Suomen Punaisesta Rististä 20§) ja kiinnostuneille. Tehtävään soveltuvat jo toiminnantarkastajina toimivat, mutta myös alaa opiskelevat tai muutoin hallinnosta kiinnostuneet. Punaisen Ristin toiminnantarkastajilta edellytetään sitoutumista järjestön periaatteisiin ja sääntöihin. Järjestön jäsenyyttä ei edellytetä. Koulutus on maksuton sisältäen kahvin ja lounaan. Matkakulut korvataan vapaaehtoisten kulukorvaussuositusten mukaisesti.

Lisätiedot: Järjestötyönsuunnittelija Teemu Alapeteri, teemu.alapeteri(at)redcross.fi, puh. 040 158 7198.

Ilmoittautuminen: Sähköpostilla 6.9.2018 mennessä teemu.alapeteri(at)redcross.fi.

Aika: Lauantai 15.9.2018 klo 9.00 - 16.00.

Koulutuspaikka: Vahvistuu myöhemmin ja ilmoitetaan ilmoittautuneille sähköpostilla.