Mielenterveyden ensiapu 2 -koulutus syyskuussa SPR:n koulutuskeskuksessa!

Haavoittuva mieli - tunnista ja tue

Mielenterveyden ensiapu® 2 -koulutuksien tarkoituksena on lisätä tietoa tavallisimmista mielenterveyden häiriöistä, niiden oireista ja siitä, miten voi toimia, kun kohtaa mielenterveyden ongelmia. Koulutus rohkaisee ottamaan puheeksi vaikeitakin asioita sekä antaa valmiuksia tukea ja ohjata tarvittaessa eteenpäin.

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa osallistujien mielenterveysosaamista tarjoamalla asianmukaista tietoa psyykkisistä oireista, vähentää mielenterveyden ongelmiin liittyvää stigmaa ja antaa valmiuksia toimia, kun kohtaa mielenterveyden ongelmia. MTEA® 2 -koulutuksessa tutustutaan yleisimpien mielenterveyden häiriöihin kuten masennukseen ja ahdistuneisuuteen. Lisäksi käsitellään itsetuhoista käytöstä, psykoositiloja ja päihteiden väärinkäyttöä sekä opetellaan soveltamaan mielenterveyden ensiavun askeleita.

Koulutus on suunnattu vapaaehtoisille, jotka voivat kohdata mielenterveyden häiriöitä vapaaehtoisena toimiessaan.MTEA® 2 -peruskoulutuksen jälkeen on mahdollista hakea MTEA® 2 -ohjaajakoulutukseen.

Mielenterveyden ensiapu® 2 -koulutus

Aika: La 8. - su 9.9.2018, klo 9:00-16:00
Paikka: Punaisen Ristin Helsingin ja Uudenmaan piirin koulutustilat, Hietaniemenkatu 7, Helsinki (5. kerros, luokka1)

Hinta:Maksuton. Koulutukseen sisältyy oppikirja.
Ilmoittautuminen 3.9. mennessä:suoraan tästä linkistä
Järjestäjä: Koulutuksen järjestää Suomen Punaisen Ristin Helsingin ja Uudenmaan piiri yhteistyössä Mielenterveysseuran ja Opintokeskus Siviksen kanssa.

Haluatko kuulla lisää? Ole yhteydessä Heli Koivulaan, heli.koivula@mielenterveysseura.fi tai p. 040-575 7981.

Tervetuloa!