Reddie Kids -kerhonohjaajakoulutus

1. - 2.9.2018
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Järjestäjä: 

Nyt koulutetaan ohjaajia Reddie Kids -kerhoille!

Reddie Kids on Suomen Punaisen Ristin varhaisnuorten kerho joka on suunnattu 7-12-vuotiaille. Kerhotoiminnan tarkoituksena on tarjota nuorille hauska ja turvallinen ympäristö jossa voi tutustua Punaisen Ristin arvomaailmaan sekä esimerkiksi perus ensiaputaitoihin leikkien ja pelien avulla. Kerhoissa käsiteltäviä teemoja ohjaa yleensä valmiiksi suunniteltu vuosikello, mutta ohjaajajilla on myös mahdollisuus mukauttaa ohjelmaa omien taitojensa ja kiinnostuksenkohteidensa mukaan.

Reddie Kids -kerhon teemoja ovat käytännöllisten perus ensiaputaitojen ja turvallisuuden lisäksi muun muassa ystävyys, pakolaisuus, suvaitsevaisuus sekä vieraiden kulttuureiden ymmärtäminen ja arvostaminen. Kerho tarjoaa varhaisnuorelle loistavan mahdollisuuden tutustua Punaiseen Ristin toimintaan ja periaatteisiin. Tarjolla on lisäksi tietysti paljon hauskanpitoa ja uusia kavereita.

Reddie Kids -ohjaajaksi pääsevät kaikki yli 15-vuotiaat, jotka haluavat työskennellä lasten parissa ja ovat innostuneita Punaisesta Rististä. Aiempaa kokemusta ei tarvita! Ohjaajat pyörittävät kerhoa osaston ja piirin tuella.

Kerhonohjaajakoulutuksesta saat hyvät eväät kerhon perustamiseen. Koulutuksessa käsitellään kaikki vaiheet kerholaisten hankkimisesta ohjelman suunnitteluun ja leikkien ohjaamisesta turvallisuuden varmistamiseen. Koulutukseen osallistuminen ei sido sinua mihinkään.

Koulutus järjestetään 1.-2.9.2018 Jyväskylän aluetoimistolla osoitteesa Ailakinkatu 5. Ohjelmaa on kumpanakin päivänä klo 10-18. Koulutus on maksuton, ja osallistujille tarjotaan lounas ja välipalaa.

Ilmoittautuminen: https://goo.gl/forms/7anJH9bhqlRgMzl43

MITÄ: Kerhonohjaajakoulutus
MILLOIN: 1.-2.9.2018, klo 10-18
MISSÄ: Ailakinkatu 5, 40100 Jyväskylä
KENELLE: Vähintään 15-vuotiaille lasten kanssa toimimisesta kiinostuneille
HINTA: Ilmainen

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota rohkeasi yhteyttä Erikaan, yhteystiedot alla!

 

Erika Karstinen
Nuorisotoiminnan aluetyöntekijä
Suomen Punainen Risti
Länsi-Suomen piiri

erika.karstinen@redcross.fi
puh. 040 156 3707
Ailakinkatu 5, 40100 Jyväskylä