In action -pelinohjaajakoulutus

3.9.2018
16:30 - 20:00
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Järjestäjä: 
SPR Hämeen piiri
Tykkäätkö toimia nuorten kanssa? Onko ensiaputaidot hallussa? Pääsetkö toisinaan vierailemaan koululle arkipäivisin? Osaatko käyttää tietokonetta? 
Jos vastasit kyllä, tule tutustumaan ja opettelemaan yläkouluille suunnatun In action -pelin vetämistä! 
 
In action koostuu ennakkoon koululla läpikäytävästä teoriaosuudesta sekä itse pelistä, jossa nuoret pääsevät harjoittelemaan ensiaputaitoja käytännössä. Pelialusta toimii netissä ja nuoret palauttavat pelissä rasteilta vastauksensa esimerkiksi videona kännykällä tai tabletilla pelin vetäjälle arvioitavaksi. Pelin vetäminen on helppoa valmiilla materiaaleilla, kun olet päässyt koulutuksessa perehtymään pelialustaan ja sen toimintaan. 
 
Koulutus alkaa ma 3.9. piiritoimistolla kahveilla klo 16.30 ja harjoittelemaan pääsemme noin klo 17. Koulutus on ilmainen ja toivomme, että osallistujat innostuvat vetämään pelejä omalla paikkakunnallaan koulutuksen jälkeen. 
 
Lisätietoa In actionista ja koulutuksesta piirin nuorisotoiminnan kehittäjältä Heini Lumiolta, heini.lumio(a)redcross.fi, 040 13 58 717. 
 
Ilmoittaudu mukaan viimeistään 31.8.: https://www.lyyti.fi/reg/in_action_koulutus_syksy2018

Oletko jo saanut koulutuksen in actionin vetämiseen? Voit tulla iltaan mukaan kouluttajaksi, niin pääset samalla harjoittelemaan pelin vetämistä vielä käytännössä. Ilmoittaudu suoraan Heinille tai yllä olevan Lyyti-linkin kautta.

Hyvät tyypit toimii!