Åbolands distrikt söker Moderskapsvikarie

Åbolands distrikt söker moderskapsvikarie för tiden 1.9.2018-30.6.2019 som projektplanerare för projektet Vi ses i byn.

Projektet är nationellt och har som mål att lindra ensamhet bland äldre, öka delaktighet och stärka deras förmåga att själva klara av sin vardag. Projektet utvecklar frivilligverksamheten till att hitta dem som är i behov av stöd och skapa mötesplatser med låg tröskel i Åboland. Projektets mål är också att utveckla vänverksamheten och stärka samarbetet med offentliga sektorn samt andra organisationer inom tredje sektorn.

I arbetsuppgifterna ingår också övrigt stödjande av frivilligverksamheten i Åboland.

Personen vi söker är en inspirationskälla för våra frivilliga och har en genuin vilja att arbeta med och för människor. I ditt arbete är Du en professionell del av den världsomfattande hjälpkedjan och arbetar enligt Röda Korsets principer och värderingar. Vi förutsätter lämplig utbildning inom sociala sektorn, goda språkkunskaper i svenska och finska, möjlighet att arbeta på kvällar och helger samt körkort.

Vi ser fram emot Din ansökan före den 20.8.2018 per e-post till annalena.sjoblom@redcross.fi. På eventuella frågor svarar verksamhetsledare Annalena Sjöblom, tfn 0400 838 675.