Sinustako kodin turvakoutsi?

Haluatko edistää kodin turvallisuutta omassa tai läheistesi kodissa, organisaatiossasi, tai vapaaehtoistoiminnassa? Oletko kiinnostunut ryhmien ohjaamisesta ”koutsauksesta” turvallisuusasioissa? Osallistu kodin turvallisuusvalmennukseen, jonka aiheena on koti- ja vapaa-ajan tapaturmien ehkäisy.

Aika ja paikka: Sunnuntaina 30.9.2018 SPR Kuopion osaston toimitila, Puijonkatu 9, 70100 Kuopio

Tavoitteet ja sisältö: Valmennuksesta saat käyttöösi materiaalia ja menetelmiä kodin turvallisuusaiheisten tilaisuuksien järjestämiseen. Valmennukseen osallistujan toivotaan pitävän kodin turvallisuuden edistämiseen esimerkiksi toteuttamalla tilaisuuksia, tapahtumia tai luentoja. Turvakoutsi -tilaisuuksien teemoja voivat olla esimerkiksi:
• Kaatumisen ehkäisy ikääntyneille
• Pysy pystyssä liukkailla keleillä
• Onko kotini turvallinen?
• Turvataidot käyttöön
• Kodin turvavälineitä

Kenelle: Punaisen Ristin vapaaehtoiskouluttajina toimiville tai kouluttajiksi aikoville. Koulutus soveltuu hyvin sosiaalipalvelukouluttajille, terveydenedistämisen toimijoille ja muille, jotka voivat jatkossa valmentaa vapaaehtoisia tai toisia toimijoita Turvakoutsina toimimiseen.

Hinta: Osallistujalle maksuton, sisältää lounaan ja kahvit.

Ilmoittautuminen: 5.9. mennessä, jonka jälkeen saat valmennuksessa tarvittavan materiaalin ja etukäteistehtävän. Koulutukseen osallistuminen edellyttää tehtävien työstämistä koulutuspäivään. Koulutus toteutetaan, jos osallistujia on vähintään 8 henkilöä.

Lisätiedot: Omaishoitajien tukitoiminnan aluetyöntekijä Suvi Kervinen, p. 040 1479 350 suvi.kervinen@punainenristi.fi

Ilmoittautuminen täällä