Etsimme digikouluttajia

8.9.2018
Digikouluttajan keskeisenä tehtävänä on tukea ja auttaa osastoja sosiaaliseen mediaan liittyvissä asioissa. Lisäksi koulutuksessa on keskeisessä roolissa OMA Punainen Risti- vapaaehtoisten tietojärjestelmän käyttöönotossa opastaminen osastoissa. Digikouluttajan tulee hallita yleisimmät sosiaalisenmedian sovellukset ja lainalaisuudet. Koulutamme sinut tehtävään.
Sijainti:
OnnenTie 7, 63610, Tuuri
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Hinta: 
Maksuton
Järjestäjä: 
Suomen Punainen Risti Länsi-Suomen piiri

Järjestämme digikouluttajakoulutuksen

Aika: la 8.9.2018, klo 10-17,
Paikka:
Hotelli Onnen Tähdessä Tuurissa. Osoite: OnnenTie 7, 63610 Tuuri

Ilmoittautuminen: 27.8.2018 mennessä
- minna.laihorinne@punainenristi.fi
- p. 040 1942 807

 

Etsimme nyt joukkoomme digiosaajia. Onko sinulla hallussa sosiaalisenmedian keskeisimmät sovellukset? Hallitsetko sujuvasti tilien luomisen ja vetävien päivitysten tekemisen? Tämän lisäksi koulutamme sinut uuden OMA Punainen Risti-  vapaaehtoisten tietojärjestelmään, jonka käyttöönotossa avustat osastoja. Digikouluttajan keskeisenä tehtävänä on tukea ja auttaa osastoja sosiaaliseen mediaan liittyvissä asioissa. Lisäksi koulutuksessa on keskeisessä roolissa OMA Punainen Risti- vapaaehtoisten tietojärjestelmän käyttöönotossa opastaminen osastoissa. Digikouluttajan tulee hallita yleisimmät sosiaalisenmedian sovellukset ja lainalaisuudet. Koulutamme sinut tehtävään.

Ilmianna itsesi, ystäväsi tai tuttusi, joka voisi olla uusi digikouluttaja. Aikaisempaa kokemusta Punaisesta Rististä ei tarvita.

 

Ilmoittautuminen 27.8.2018 mennessä:
- minna.laihorinne@punainenristi.fi
- p. 040 1942 807