Tikkurilassa

5.9.2018 - 15.5.2019
Työntekijä paikalla Vantaa-infon tiloissa (2.krs.), kauppakeskus Dixissä keskiviikkoisin klo16-19
Sijainti:
Vantaa-info, Ratatie 11, 01300, Vantaa
Tapahtuman tyyppi: 
  • Muut tapahtumat
Järjestäjä: 
Punainen Risti, Nuorten turvatalo (Vantaa)

KESKUSTELUAPUA(Tikkurilan Vantaa-info klo16-19 & Tikkurilan Monitoimitila Liito klo17-20): Nuoret ja heidän perheensä ovat tervetulleita juttelemaan turvatalon työntekijän kanssa ilman ajanvarausta tai lähetettä. (Huomioithan, että Tikkurilan Vantaa-info on julkinen tila, joka saattaa olla hieman rauhaton syvälliseen keskusteluun.)

POPUP KOHTAAMISKAHVILA(Tikkurilan Vantaa-info): Kaikille avoin; ajanvarausta ei tarvita, eikä ikärajaa ole. Kuka tahansa voi tulla juttelemaan iloista, suruista tai vaikka nuoruuteen, vanhemmuteen, tai vapaaehtoisuuteen liittyvistä asioista, ja samalla nauttia esimerkiksi kupin kahvia. Kahvila ja tarjoilut ovat maksuttomia. Kahvilassa järjestetään myös tapahtumia ja osallistavaa alueellista toimintaa, jonne kuka tahansa ohikulkija on tervetullut ottamaan osaa ja toimimaan Punaisen Ristin lipun alla! 

SPR NUORTEN ILLAT(Monitoimitila Liidossa): SPR Nuorten iltoihin ovat tervetulleita kaiken ikäiset nuoret. Illoissa suunnitellaan/toteutetaan erilaisia tapahtumia ja toimintaa, sekä tehdään hyviä ja mukavia tekoja kanssaihmisille. SPR Nuorten illoissa suunnitellaan ja toteutetaan erilaisia tapahtumia ja toimintaa, tehdään hyviä ja mukavia tekoja kanssaihmisille. Mukaan voi tulla yhden kerran, tai niin monta kertaa kuin haluaa! Kevään 2019 ohjelmahttps://rednet.punainenristi.fi/node/53816

Haemme mukaan myös kaiken ikäisiä vapaaehtoisia. Lue lisää täältä: https://rednet.punainenristi.fi/node/48479