Tikkurilassa

5.9.2018 - 15.5.2019
Työntekijä paikalla Vantaa-infon tiloissa (2.krs.), kauppakeskus Dixissä keskiviikkoisin klo16-19
Sijainti:
Vantaa-info, Ratatie 11, 01300, Vantaa
Tapahtuman tyyppi: 
  • Muut tapahtumat
Järjestäjä: 
Punainen Risti, Nuorten turvatalo (Vantaa)

KESKUSTELUAPUA: Nuoret ja heidän perheensä ovat tervetulleita juttelemaan turvatalon työntekijän kanssa ilman ajanvarausta tai lähetettä. (Huomioithan, että kyseessä on julkinen tila, joka saattaa olla hieman rauhaton syvälliseen keskusteluun.)

HUOM! Lisäksi kaikki nuoret ovat tervetulleita juttelemaan turvatalon työntekijän ja vapaaehtoisten kanssa ilman ajanvarausta tai lähetettä Tikkurilan nuorisotila Liitoon (Lummetie 2B), jossa olemme paikalla keskiviikkoisin klo17-20. 

POPUP KAHVILA: kuka tahansa voi tulla juttelemaan kanssamme esimerkiksi nuoruuteen, vanhemmuteen, tai vaikka vapaaehtoisuuteen liittyvistä asioista. Ajanvarausta ei tarvita, eikä ikärajaa ole. Samalla voi nauttia kanssamme esimerkiksi kupin teetä/kahvia/mehua.

SPR NUORTEN ILLAT (sekä Tikkurilan Vantaa-infossa, että Monitoimitila Liidossa): Avun ja tuen lisäksi kutsumme kaikki osallistumaan toimintaamme, ja tekemään hyvää Punaisen Ristin lipun alla! SPR Nuorten illoissa suunnitellaan ja toteutetaan erilaisia tapahtumia ja toimintaa, tehdään hyviä ja mukavia tekoja kanssaihmisille. Mukaan voi tulla yhden kerran, tai niin monta kertaa kuin haluaa!

Syksyn 2018 ohjelmahttps://rednet.punainenristi.fi/node/51825

Haemme mukaan myös kaiken ikäisiä vapaaehtoisia. Lue lisää täältä: https://rednet.punainenristi.fi/node/48479