Kiitos Pyhärannassa auttaneille

Punaisen Ristin Pyhärannan osasto ja henkisen tuen vapaaehtoiset ovat olleet auttamassa Pyhärannan maastopalojen yhteydessä. Apua on annettu sekä asukkaille että  sammutustehtävissä olleille.

Maastopalo Pyhärannassa on saatu hallintaan. Tässä alla on Varsinais-Suomen Pelastuslaitoksen pelastusjohtajan kiitokset kaikille auttajille.  

* * * * * * * * * * * 

Hyvät yhteistyökumppanit ja yhteistoiminnan viranomaiset

Varsinais-Suomen pelastuslaitos kiittää Sinua ja kauttasi koko organisaatiotasi todella tuloksellisesta yhteistoiminnasta Varsinais-Suomessa Pyhärannan kunnassa tapahtuneen metsäpalon sammutustoimista.

Palo kokonaisuutena oli haastava ja tilannetta hankaloitti vaikeat sää- ja maasto-olosuhteet. Tilanteen johtaminen oli haastavaa mutta erinomaisella yhteistyöllä pääsimme tavoitteeseen. Organisaatiosi henkilöstö toimi ammattimaisesti ja toiminnallaan tuki pelastustoimintaa ratkaisevasti. Sammutustyö jatkuu vielä pitkään mutta ilman organisaatiosi tukea, tehtävä jatkuisi huomattavasti pidempään.

Haluan kiittää Sinua ja kauttasi jokaista tehtävään osallistunutta. Tehtävää käsitellään jatkossa useissa yhteisissä tilaisuuksissa mutta niiden aika tulee sitten myöhemmin.

Kiitän tuestanne ja toivon henkilöstöllesi pikaista palautumista raskaan tehtävän rasituksista.

Pelastusjohtaja Jari Sainio
Varsinais-Suomen Pelastuslaitos