Hiv -ja seksuaaliterveystyön kurssit syksyllä 2018: verkko-opinnot ja lähiopetus Kuopiossa 27.10

Vuonna 2018 hiv- ja seksuaaliterveystyön peruskurssi koostuu verkko-opetuksesta sekä lähiopetuksena toteutettavista koulutuksista. Verkko-opetusjakso suoritetaan Moodle-oppimisalustalla. Verkkokurssilla tutustutaan eri tehtävien avulla mm. Punaisen Ristin periaatteisiin ja vapaaehtoistoimintaan Punaisessa Ristissä. Kurssiin liittyy videoita, luettavaa materiaalia, monivalintakysymyksiä sekä pohdintatehtäviä. Lisäksi kurssi sisältää tietoa hiv-infektiosta ja yleisimmistä seksiteitse tarttuvista taudeista Suomessa sekä niiden hoidosta. Seksuaalisen ja sukupuolisen moninaisuuden ymmärtäminen on myös osa verkkokurssia.

Seuraava hiv- ja seksuaaliterveystyön verkkokurssi on mahdollista suorittaa 3.9-7.10.2018 välisenä aikana. Ilmoittaudu verkkokurssille tästä https://www.lyyti.fi/preview/hiv-moodle_syyskuu_2018

Verkkokurssin suoritettuaan vapaaehtoinen voi suorittaa oman kiinnostuksensa mukaan lyhyitä moduulikoulutuksia festarityöstä, pluspistetyöstä, chat-neuvonnasta tai toiminnallisista menetelmistä koulu- ja nuorisoyhteistyössä tai osallistua yhden päivän lähiopetukseen.

Syksyllä lähipäivä järjestetään Kuopiossa 27.10. Ilmoittautuminen https://www.lyyti.fi/reg/Hiv_ja_seksuaalitervestyon_verkkokurssin_lahipaiva_0335. Lähipäivän aikana esitellään hiv- ja seksuaaliterveystyön eri vapaaehtoistoiminnan muotoja (eri moduulit) sekä syvennetään asiakkaan kohtaamiseen liittyvää osaamista. 

Verkkokurssit ovat vuonna 2018 ilmaisia. Lähipäivän osallistumismaksu on 20€, Punaisen Ristin jäseniltä 10€ sisältäen ruokailun.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!