Syksyn ETK-kiertueen ilmoittautumislinkit on avattu!

Punainen Risti Ensiapu ja Suomen Ensiapukouluttajat ry jatkavat yhteiselle Next Level -kiertueella.

Kiertue kiertää kahdella paikkakunnalla syksyn 2018 aikana. Kaikki ETK-, HEK- ja LEK-kouluttajat ovat lämpimästi tervetulleita iltoihin Helsinkiin ja Kuopioon.

ETK-kiertue järjestetään Helsingissä Punaisen Ristin koulutustiloissa (Hietaniemenkatu 7 B, 5 krs) 3.10.2018 klo 18 – 20 ja Kuopiossa 12.11.2018 (paikka ilmoitetaan lähempänä).

Syksyn kiertueella ohjelmistossa on uusi, innovatiivinen VR Safe – Car Crash koulutustyökalu ensiapukursseille. VR-lasit päähän osallistuja saa todentuntuisen kokemuksen siitä, millainen oikea auttamistilanne liikenteessä voi olla. Onnettomuustilannetta pääsee seuraamaan ensimmäisen paikalle pysähtyvän auttajan silmin ja tekemään havaintoja kolaripaikalla tapahtumien keskipisteestä.

VR Safe:n takaa löytyy kaksi pitkään kouluttajana toiminutta ETK:ta, jotka halusivat tuoda ensiapukoulutukseen aivan uudenlaista kokemuksellisuutta. Hanna Immonen sekä Kaisa Telilä ovat paikalla esittelemässä uutta tuotettaan ja kertovat, miten kuka tahansa kouluttaja voi hankkia itselleen käyttöoikeuden materiaaliin.

Ilta on osallistujille maksuton. Kahvituksen tarjoaa Punainen Risti Ensiapu. Sitovat ilmoittautumiset Helsingin iltaan: https://www.lyyti.in/ETK-kiertue_Helsinki_3_10_2018 ja Kuopion iltaan: https://www.lyyti.in/ETK-kiertue_Kuopio_12_11_2018

Tervetuloa pukemaan VR-lasit silmille ja tutustumaan teknologian mukanaan tuomiin mahdollisuuksiin sekä verkostoitumaan kouluttajakollegoiden kanssa!