Ääni työvälineenä -koulutus kouluttajille 13.9. klo 17-20

13.9.2018 17:00 - 20:00
Kantaako äänesi kurssilla? Kuivuuko suu tai kähiseekö kurkku pitkän koulutuksen jälkeen? Ääni työvälineenä -koulutusilta pidetään torstaina 13.9. klo 17-20 ja on tarkoitettu kaikille SPR Hämeen piirin kouluttajille. Sen pitää puhetekniikan ja äänenkäytön asiantuntija FM Johanna Leskelä.
kuva:Pixabay
Kuvaaja: kuva:Pixabay
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Hinta: 
maksuton
Järjestäjä: 
SPR Hämeen piiri

Ääni työvälineenä -koulutusilta on tarkoitettu kaikille SPR Hämeen piirin kouluttajille. Sen pitää puhetekniikan ja äänenkäytön asiantuntija FM Johanna Leskelä. 

Illan aluksi on hieman teoriaa, jossa tarkastellaan sitä, miten voidaan saavuttaa paras mahdollinen puheääni sekä mitkä ovat kuuluvan ja toimivan äänen esteitä. 
Teorian jälkeen on harjoituksia, joiden avulla opetellaan etsimään rentoa, vapaata ääntä ja luonnollista hengitystä. Pyritään löytämään sopiva äänenvoimakkuus ja soivuus. 
Kaikki osallistujat saavat myös illasta mukaansa harjoituspaketin jota voi hyödyntää äänen lämmittelyyn ja palautumiseen vaativasta äänenkäytöstä. 
Tarjolla iltapalaa sekä kahvia ja teetä.  Tervetuloa!
 
Milloin: torstaina 13.9.2018 KLO 17-20
Missä: Punaisen Ristin koulutustilassa, Rongankatu 11 C 
Mitä maksaa: maksuton SPR Hämeen piirin kouluttajille, muille 15 euroa. 
Ilmoittautuminen on sitova, jollet ilmoita esteestä tai peru osallistumistasi 10.9. mennessä, laskutamme 15 euroa. 
 
Lisätietoja kouluttajaillasta antaa sosiaalitoiminnan päällikkö Johanna Raivio johanna.raivio@redcross.fi, 0400 766 957.