Päihdetyön täydennyskoulutus, sis. festaripurun

31.8.2018 14:35 - 2.9.2018 16:00
Täydennyskoulutusta kaikille VarPu- tai Päne-kurssin käyneille! Tällä kertaa teemana on nuuska, joka on myös tämän vuoden EPT-viikon teema. Viikonlopun aikana perehdymme nuuskaan ilmiönä mm. asiantuntijoiden näkökulmasta sekä vierailemalla Haaparannassa nuuskan myyntipaikoissa. Lisäksi ohjelmaan kuuluu festaripurkua ja muuta! Lisätietoja liitteessä (mm. ohjelma).
Sijainti:
Kivirannantie 13, 95410, Tornio
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Järjestäjä: 

Tulevan Ehkäisevän päihdetyön viikon (vko 45) teeman mukaisesti myös tämän täydennyskoulutuksen teemana on nuuska. Viikonlopun aikana mm. vierailemme Haaparannassa nuuskan myyntipaikoissa sekä perehdymme nuuskan käyttöön ilmiönä. Aihetta käsitellään mm. tullin ja nuuska-asiantuntijan näkökulmista.

Muita aiheita ovat aivoterveys, erilaiset päihdetestit, Vintissä valot -peli, esiintymistaidot sekä ratkaisukeskeinen kohtaaminen. Mukaan mahtuu tietenkin myös kesän festareiden purkua, festarikokemusten jakamista ja toiminnan kehittämisen ideointia, unohtamatta tietenkään rentoa oleilua!

Koulutus järjestetään Torniossa, Hotelli Joentalossa, n. 2,5 km päässä Haaparannasta. Osoite: Kivirannantie 13, 95410 Tornio. Junayhteydet Tornioon ovat haastavat, joten perjantaina 31.8. n. 16:30 järjestetään maksuton yhteiskuljetus bussilla Oulusta Tornioon. Hyppää kyytiin!

Koulutus (sisältäen ruokailut) on maksuton päihdetyön vapaaehtoisille. Majoituksen omavastuuosuus on 15,- / yö. Matkojen omavastuuosuus on 30,- ja loput korvataan halvimman kulkuneuvon mukaan. Bussikuljetus Oulu-Tornio-Oulu on maksuton.

Halutessasi voit ottaa mukaan seuralaisen, joilta hinnat ovat: aikuiselta yö 25,- ja kurssimaksu 30,- sis. ruuat, ja 4-17v 10,- / yö. Alle 4-vuotiaat pääsevät mukaan maksutta.

Tarkempi ohjelma liitteenä. Ilmoittaudu heti: https://www.lyyti.in/Paihdetyon_taydennyskoulutus_5629

Liitetiedostot: