Ensiapukoulutus

Järjestämme SPR:n virallisia, sertifioituja ensiapukursseja lähikoulutuksena toimintakeskuksessamme Lahden keskustassa Vapaudenkadulla. Kauttamme saa myös SPR Hätäensiapukurssi 4 t® -verkkokoulutusta.

Kurssimme ovat peruskursseja, eikä niistä saa Trafin ammattipätevyyspisteitä.

Osaston järjestämät ensiapukurssit löydät erikseen Tapahtumat-sivulla.

SPR:n virallinen ensiapukurssitodistus on voimassa kolme vuotta kurssin suorittamisesta. Ensiaputaitojen virallista voimassaoloa on mahdollista jatkaa ensiavun peruskurssin jälkeen kolmen  vuoden kuluessa suoritettavalla jatko- tai kertauskurssilla. Kertauskurssilla voimassaoloa on mahdollista jatkaa kerran.

Verkkokurssit

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutus koostuu hätäensiavun perusteisiin liittyvästä teoriaosuudesta, monivalintatehtävistä, animaatioista ja videoista.

Verkkokoulutus suoritetaan kokonaisuudessan verkossa maan tahtiin, välillä voi pitää tauon ja jatkaa samasta kohtaa myöhemmin. Kurssilaiselta edellytetään väli- ja lopputehtävien suorittamista Kurssin hyväksytysti suorittaneelle myönnetään SPR Hätäensiapukurssi 4 t® -todistus.

Verkkokoulutuksella voi päivittää voimassaolevan SPR Ensiapukurssi EA1®- ja EA 2®- koulutuksen yhden kerran kolmeksi vuodeksi eteenpäin. Päivitys todennetaan näyttämällä vanha kerrattava EA 1®/ EA 2® todistus, uuden verkkokoulutuksesta saadun 4 t® todistuksen kanssa.   

Lähikoulutus

Osaston järjestämistä ensiapukursseista ilmoitamme erikseen Tapahtumat-sivulla. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme, ma ja pe kello 10 - 14 sekä ke 13 - 17 puhelimitse 040 750 6204 tai sähköpostilla lahti_at_punainenristi.fi