Ryhmänjohtajakurssi 96 (2018)

10. - 15.9.2018
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Järjestäjä: 
Tavoite 
Kurssilainen on saanut valmiuksia, varmuutta ja intoa johtaa vapaaehtoisia ensiapu-, henkisen tuen tai ensihuollon tehtävissä.
Kohderyhmä
Vapaaehtoiset, jotka toimivat hälytysryhmäläisinä tai ensiapupäivystäjinä, ja haluavat toimia operatiivisena ryhmänjohtajana nyt ja tulevaisuudessa.
Pääsyvaatimukset:
• Ensiapupäivystysoikeus ja EA 3 tai
• Henkisen tuen perus- ja jatkokurssi, sekä EA 1 tai
• Ensihuollon perus- ja jatkokurssi, sekä EA 1
 
Lisäksi hakijalla tulee olla:
Hyvä fyysinen kunto, hän voi mennä polvilleen ja pystyy vaivattomasti liikkumaan maastossa, hyvä psyykkinen kunto (koulutus ei sovi akuutis-sa kriisissä olevalle) ja hyvät sosiaaliset taidot.
Kurssin toteutus
Kurssi koostuu verkossa suoritettavista ennakkotehtävistä, harjoituksista, luennoista ja ryhmätöistä, joissa painopiste on ryhmän johtamisessa.
Järjestäjä
Kurssin järjestää Punaisen Ristin keskustoimiston valmiuden yksikkö yhteistyössä opintokeskus Siviksen kanssa. Kouluttajat tulevat eri piireistä.
Kurssipaikka
Kurssi järjestetään Punaisen Ristin koulutuskeskus Nynäsissä, Heinolassa. Majoitus tapahtuu kahden hengen huoneissa, joissa on liinavaatteet.
Kurssin hinta
Punaisen Ristin vapaaehtoiset 450 € (SPR jäsenet) /500 € (ei jäsenet),
työpaikan ensiapuryhmäläiset tai muut 1150 € (SPR jäsenet) /1200 € (ei jäsenet)
Tiedustelut
Niina Hirvonen, niina.hirvonen@punainenristi.fi tai 020 701 2126.
Ilmoittautuminen
Kurssille hakijat täyttävät oheisen linkin alta löytyvän hakemuksen 18.6.2018 mennessä. Keskustoimisto pyytää piirien terveydenhuollon suunnittelijoilta tai valmiuspäälliköiltä lausuntoa hakijoista.