Keminmaan alueen Nälkäpäivä 2019

26. - 28.9.2019
Marjaana Malkamäki
Kuvaaja: Marjaana Malkamäki
"Sinäkin olet loistava lipaskerääjä! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta ja voit kerätä juuri sen ajan kuin haluat. Saat meiltä keräysliivin ja -lippaan sekä tarvitsemasi perehdytyksen. "
Tapahtuman tyyppi: 
  • Keräykset

Nälkäpäiväkeräys 2019 lähestyy – kaikkien apua tarvitaan - Tervetuloa lipaskerääjäksi!

Valtakunnallinen Punaisen Ristin Nälkäpäivä -keräys järjestetään tänä vuonna   torstaina 26.9. ja jatkuu lauantaihin 28.9. asti. Nälkäpäivä on Suomen Punaisen Ristin suurin vuosittainen keräys. Tapahtumaan osallistuu joka vuosi noin 20 000 vapaaehtoista.

Punaisen Ristin Keminmaan osasto toivottaa kaikki tervetulleiksi keräämään ja lahjoittamaan. Keminmaassa keräyspäivät ovat perjantai ja lauantai.

Keräyspaikka Keminmaan Citymarket

PE 27.9. klo 15-18 ja LA 28.9. klo 10-14

Nälkäpäivänä kaikki halukkaat ovat tervetulleita lipaskerääjiksi. Ennakkotaitoja ei tarvita, ja kerääjä voi itse päättää, milloin ja kuinka kauan haluaa kerätä. Kerääjäksi voi ilmoittautua SPR Keminmaan osaston keräysjohtajalle eikka.nieminen@outlook.com

Keräyskohteet:

Nälkäpäivänä kerätään sitomattomia varoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Varoilla autetaan katastrofien ja konfliktien uhreja Suomessa ja ulkomailla.

  • Kotimaassa katastrofirahaston turvin autetaan äkillisten onnettomuuksien uhreja, kuten tulipaloissa kotinsa menettäneitä. Viime vuonna Punaisen Ristin Lapin piirin alueella apua annettiin yhteensä 23 ihmiselle 12 eri avustustilanteessa.
  • Maailmassa kuolee joka tunti 33 lasta puhtaan veden puutteen vuoksi. Katastrofirahaston tuella Punainen Risti parantaa puhtaan veden saatavuutta mm. eteläisessä Afrikassa.

Lahjoitustavat:

  • Käteinen keräyslippaaseen
  • Lähetä tekstiviesti SPR numeroon 16499 (15€/viesti)
  • Netissä osoitteessa nälkäpäivä.fi
  • Tilille FI52 5000 0120 4156 73, viite 5173

Lisätietoja: