KEVÄÄN KUULUMISET KOULUTUKSET JA TAPAHTUMAT

Hei rakkaat vapaaehtoiset!

Kulunut alkuvuosi on ollut tapahtumarikas. Tammikuussa aloittamamme tilastointi on auttanut meitä tuomaan esille paremmin teidän suunnattoman arvokkaan työnne, ja nuorille lahjoittamanne mielettömän suuren tuntimäärän. Yhdessä olemme kohdanneet nuoria ja heidän vanhempiaan ei vain täällä Rekolan kartanolla, vaan myös Tikkurilassa nuorisotila Liidossa ja Dixin Vantaa-infossa, sekä Myyrmäessä Monitoimitila Arkin tiloissa. Fyysisen tavoitettavuuden lisäksi olemme olleet aiempaa helpommin ja esteettömästi tavoitettavissa myös netissä. Jo ennestään upeaa joukkoamme ovat rikastuttaneet myös lukuisat ahkerat opiskelijat, sekä yhteistyö alueemme muiden toimijoiden kanssa.

Iso kiitos siis teille kaikille täällä turvatalon illoissa nuoria auttaneille, talon ulkopuolella ahertaneille, ja hengessä mukana olleille! Olette tärkeitä! Kiitos! 

 

Tässä tulevia tapahtumia:

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen: sara.jessen@redcross.fi, lisätietoa puhelimitse: 0406202138/Sara

5.5. klo10 -15 Kriisissä olevan nuoren kohtaaminen -koulutus. MUKAAN MAHTUU VIELÄ!

12.5. klo10-16 SUN FESTIVAL.  (järjestäjille klo 9 alkaen). Tule kanssamme kohtaamaan nuoria ja heidän perheitään, tai vaikka kokoamaan festaritelttaa. Voit olla mukana koko päivän, tai vain osan ajasta, kumpikin käy. Ilmoittaudu 10.5. mennessä!

12.5. klo 11-14 Lähtisitkö edustamaan turvataloa Korson kyläpäivään? Korson kyläpäivä järjestetään Lumossa ja sen läheisyydessä. SPR Korson osastolla on Lumossa ensiapu-/esittelypiste, jonne meidät on kutsuttu mukaan. Ilmoittautumiset mahdollisimman pian!

23.5. klo18-20 SEKASIN CHAT KESÄPEREHDYTYS kesällä kotoa chattaileville! Hei te Sekasin chat päivystäjinä toimineet! Mikäli olet aikeissa päivystää kesällä kotoa, niin ilmoittaudu 22.5. mennessä ja tule tänne Rekolan kartanolle perehdytykseen 23.5. klo18! 

30.5 klo 18-20 KAIKKIEN VAPAAEHTOISTEN YHTEINEN KEVÄTJUHLA REKOLAN KARTANOLLA! Ohjelmassa keväiset kakkukahvit, kiitokset teille arvokkaasta työstänne, sekä makkaranpaistoa ja mukavaa yhdessäoloa Turvatalolla. Ilmoittautumiset 27.5.2016 mennessä!  

21.6.-29.7.2018 KESÄPÄIVYSTYS ja T-PAITA! (lisää tietoa, sekä ohjeet vuoron varaamiseksi: https://rednet.punainenristi.fi/node/50588Suljemme ovemme täällä Rekolan kartanolla kesäksi ja siirrymme pääkaupunkiseudun turvatalojen yhteispäivystykseen, jonne te kaikki olette erityisen tervetulleita vuoroihin! Kaikki kesäpäivystykseen osallistuneet vapaaehtoiset saavat upean keräilyharvinaisuuden "Kesäpäivystys 2018" T-paidan!

 

Ulkona valkovuokot kukkivat ja aurinkokin pilkahtelee. Ihanaa toukokuuta teille kaikille! <3