Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirin vuosikokous järjestettiin Jyväskylässä 29.4.2018

Marko Tervo
Kuvaaja: Marko Tervo
"Tasavallan presidentin 2.3.2018 myöntämä kultainen ansiomitali luovutettiin Ulla Kyllöselle. "
Marko Tervo
Kuvaaja: Marko Tervo
"Tasavallan presidentin 2.3.2018 myöntämä hopeinen ansiomitali luovutettiin Heikki Maukoselle. Länsi-Suomen piirin apulaistoiminnanjohtaja Tero Hintsa onnittelee."
"Tasavallan presidentin 2.3.2018 myöntämä pronssinen ansiomitali luovutettiin Toini Salmelalle piirin toiminnanjohtaja Pekka Annalan toimesta. "

Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirin vuosikokous järjestettiin 29.4.2018 Jyväskylässä Cumulus Laajavuoressa. Jyväskylän osastolla oli yhteensä 13 virallista äänivaltaista edustajaa vuosikokouksessa. Kokouksen avasi piirihallituksen puheenjohtaja Alpo Tanskanen.

Kokouksen aluksi kiitettiin ansioituneita mm. Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osaston vapaaehtoisia. Tasavallan presidentin 2.3.2018 myöntämä kultainen ansiomitali luovutettiin keräys- ja ystävätoiminnan vapaaehtoiselle Ulla Kyllöselle. Hopeinen ansiomitali luovutettiin valmiuskouluttaja, valmiuspäivystäjä Heikki Maukoselle. Hopeinen ansiomitali oli myönnetty myös keräys- ja senioritoiminnan vapaaehtoiselle Sirkka Mäkelälle, mutta hän ei päässyt paikalle. Hopeinen ansiomitali luovutetaan hänelle myöhemmin. Pronssinen ansiomitali luovutettiin keräys- ja senioritoiminnan vapaaehtoiselle Toini Salmelalle.

Piirin vuosikokous vahvisti vuoden 2017 osalta tilinpäätöksen ja myönsi vastuuvapauden luottamushenkilöille. Se vahvisti myös piirin vuoden 2018 toimintasuunnitelman ja talousarvion.

Vuosikokouksessa tehtiin myös henkilövalintoja.  Piirihallituksen jäseneksi  kaksivuotiskaudelle 2018-2020 valittiin Nita Sammalisto Jyväskylän osastosta. Seuraavassa piirin vuorikokouksessa käytäviä henkilövaaleja varten valittiin vaalitoimikunta. Maarit Ryhänen Jyväskylän osastosta valittiin valmisteleva vaalitoimikunnan jäseneksi.

Lisätietoja: Tiedottaja Marko Tervo 040-754 0038, jyvaskyla@punainenristi.fi