Toimijaksi Nuorten osallisuuskahvilaan

TOIMIJANA NUORTEN KOHTAAMISKAHVILOISSA

Toimintaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset vapaaehtoiset, myös alle 18-vuotiaat.

Vuonna 2020:

  • Tiistaisin Tikkurilan Vantaa-infossa klo16-19 + mahdollisuus jalkautua työntekijöiden kanssa klo20 saakka. (aikavälillä 14.1.- 28.4.2020.)

Nuorten osallisuuskahvilat ovat kaikille avoimia; ajanvarausta ei tarvita, eikä ikärajaa ole. Kuka tahansa voi tulla juttelemaan iloista, suruista tai vaikka nuoruuteen, vanhemmuuteen, tai vapaaehtoisuuteen liittyvistä asioista, ja samalla nauttia esimerkiksi kupin kahvia. Kahvila ja tarjoilut ovat maksuttomia. Kahvilassa järjestetään myös tapahtumia ja osallistavaa alueellista toimintaa, jonne kuka tahansa ohikulkija on tervetullut ottamaan osaa ja toimimaan Punaisen Ristin lipun alla!

Vapaaehtoisen tehtävät: Vapaaehtoinen suunnittelee toiminnallista tekemistä yhdessä nuorten ja muiden vapaaehtoisten kanssa, sekä ohjaa toimintaa yhdessä Nuorten turvatalon työntekijöiden ja muiden vapaaehtoisten kanssa.

Vuorot: Vapaaehtoinen varaa itse vuoronsa, ja sitoutuu tulemaan varaamaansa vuoroon. Vuoron lopuksi pidetään aina loppuraportti ja purku n.15-30min, mutta vuoroon voi sovitusti tulla myöhemminkin/lähteä aikaisemmin. Vapaaehtoinen saa lisäksi työnohjausta tarpeen mukaan.

 

Kevään 2020 ohjelma: https://rednet.punainenristi.fi/node/58347

Miten mukaan: